Αυτός είναι ο Δράκος του Γαλατσίου (ΦΩΤΟ)

Στο κτίριο 9 της Ευελπίδων, στον 33ο ανακριτή απολογείται αυτή την ώρα ο δράκος του Γαλατσίου από την Αλβανία, που κατηγορείται για το βιασμό τουλάχιστον δυο γυναικών.

Αυτό είναι το πρόσωπο του 32χρονου Αλβανού που συνελήφθη με τη βοήθεια μιας αστυνομικίνας, που έπαιξε το ρόλο δολώματος.

Ο 32χρονος ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας 4 ανήλικων παιδιών δρούσε κυρίως στην περιοχή της Ομορφοκλησιάς, απέναντι από το Άλσος του Βέϊκου, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως το σημείο δεν έχει

καλό φωτισμό ούτε είναι πολυσύχναστο.

Ο Δράκος του Γαλατσίου εναι ο άντρας που φορά την πορτοκαλί μπλούζα

Με την απειλη μαχαιριού έκανε πισώπλατες επιθέσεις στα θύματά του και αφού τις λήστευε τις οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες και τις βίαζε. Το DNA του έχει ταυτοποιηθεί σε δύο γυναίκες που έπεσαν θύματα του ανθρωπόμορφου τέρατος. Στην πρώτη επιτέθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και στη δεύτερη τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο οι αρχές φοβούνται πως έχει επιτεθεί σε πολλές περισσότερες γυναίκες.

Αρχικά αυτό που βοήθησε ήταν το γεγονός πως ο 32χρονος Αλβανός είχε πουλήσει το κινητό ενός θύματός του σε έναν Πακιστανό, ο οποίος με τη σειρά του το πούλησε σε ένα τρίτο άτομο. Όταν το άτομο αυτό ενεργοποίησε το κινητό, η αστυνομία έκανε άρση απορρήτου των επικοινωνιών και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι.

Οργανώθηκαν απο την αστυνομία ομάδες παρακολουθησης στις οποίες συμμετείχαν αστυνομικίνες σε ρόλο δολώματος.

Την περασμένη Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013, λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ, ο Δράκος επιτέθηκε σε μια γυναίκα που οπως αποδείχτηκε ήταν αστυνομικός και έτσι συνελήφθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα