Αυτό είναι το νέο logo της Ελληνικής Προεδρίας (ΦΩΤΟ) – Βενιζέλος: Να φανεί στην πράξη η ελληνική επιτυχία

Το νέο logo της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε. η οποία ξεκινά από την 1η Ιανουαρίου, παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι, σε ειδική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο «Γιάννος Κρανιδιώτης».

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσίασε το καινούριο λογότυπο, το οποίο αποτελεί την επικοινωνιακή «σφραγίδα» της Ελληνικής Προεδρίας, και φυσικά θα συνοδεύει κάθε της δραστηριότητα, κατά το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους.

Στην παρουσίαση

του logo, ο Ευ. Βενιζέλος, είπε χαρακτηριστικά: «Κάνουμε από το 2010 μια τεράστια προσπάθεια που έχει στοιχίσει στην ελληνική οικονομία μια ύφεση που φθάνει το 25% του ΑΕΠ. Έχει στοιχίσει στον ‘Ελληνα πολίτη μια δραστική μείωση του εισοδήματός του της τάξεως του 40%.

Έχει στοιχίσει την απώλεια πολλών θέσεων εργασίας, με ανεργία που φθάνει το 60% στους νέους μέχρι 24 ετών. Τώρα είναι η ώρα της στροφής, της αλλαγής, της εξόδου από το Μνημόνιο, της εξόδου από την κρίση, της ανάκαμψης της πραγματικής οικονομίας».

«Έχει μεγάλη σημασία η πρόοδος που έχει συντελεστεί στη χώρα μας να φανεί στην πράξη. Οι ευρωπαίοι εταίροι μας, μιλούν με σεβασμό για τις θυσίες του ελληνικού λαού, για τις τεράστιες προσπάθειες που έγιναν και γίνονται στην Ελλάδα. Αυτή είναι μια ελληνική επιτυχία, αλλά θέλουμε να πιστωθεί και ως μια ευρωπαϊκή επιτυχία, ιδίως το πρώτο εξάμηνο του 2014», κατέληξε ο υπουργός Εξωτερικών.

Δείτε το logo και φωτογραφίες του Ευ. Βενιζέλου από την παρουσίαση η οποία είχε αναβληθεί λόγω της ασθένειας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Πηγή φωτογραγιών: fosphotos.com

The post Αυτό είναι το νέο logo της Ελληνικής Προεδρίας (ΦΩΤΟ) – Βενιζέλος: Να φανεί στην πράξη η ελληνική επιτυχία appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα