Αυτά είναι τα νέα δυνατά χαρτιά της Apple!

Σε κατάσταση πλήρους «επιχειρησιακής ετοιμότητας» σε όλα τα «μέτωπα» φαίνεται να μπαίνει η Apple. Η εταιρεία εντός μικρού χρονικού διαστήματος επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό πως στις 12 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο, όπου αναμένεται να παρουσιαστεί το νέο iPhone (με το αποκαλούμενο «iPad mini» να ακολουθεί σύντομα), ενώ παράλληλα κυκλοφόρησε

ένα ειδικό εργαλείο αναφοράς για το App Store, το οποίο απευθύνεται στους developers οι οποίοι βρίσκουν στο κατάστημα εφαρμογές που αποτελούν προϊόντα αντιγραφής δικής τους εργασίας.

Το συγκεκριμένο εργαλείο δίνει τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να συμπληρώσει μία αίτηση με όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες και να το στείλει στην Apple, όπου και αναλαμβάνει δράση η «App Store Legal Team», που φέρνει τις δύο πλευρές σε επαφή προκειμένου να υπάρξει κάποιος συμβιβασμός/ συμφωνία. Η κίνηση αυτή της Apple εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο που έχει προκύψει λόγω της διαμάχης της με τη Samsung για αντιγραφές προϊόντων. Στο παρελθόν, η Apple είχε επικριθεί για τις αργές αντιδράσεις της όσον αφορά τέτοιου είδους καταγγελίες από developers που έβλεπαν εφαρμογές- αντίγραφα δικών τους να κυκλοφορούν στο online κατάστημά της.
Όσον αφορά τις νέες συσκευές που πρόκειται να λανσάρει η εταιρεία του Στιβ Τζομπς, το νέο iPhone (αποκαλούμενο «iPhone 5» από τον ειδικό τύπο) αναμένεται με ανυπομονησία στον κόσμο των smartphones. Η νέα συσκευή εκτιμάται πως θα έχει μεγαλύτερη οθόνη, ενώ θα υποστηρίζει 4G LTE, το νέο 4FF “nano” SIM standard και ενδεχομένως ένα νέο dock connector. Ωστόσο, το ενδιαφέρον είναι έντονο, καθώς θεωρείται ότι δεν θα αργήσουν να ακολουθήσουν και άλλες συσκευές: συγκεκριμένα, το «iPad mini», μία νέα μικρότερη έκδοση του iPad (κυκλοφορία που αναμένεται να εντείνει τον ανταγωνισμό στο χώρο των tablets, ειδικά μετά τις δυναμικές κινήσεις της Amazon με «όπλο» το Kindle Fire), ένα νέο iPod nano και ίσως κάτι καινούριο στην Apple TV.
Πηγή: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα