Το Focus τα «χώνει» στον ΓΑΠ για τις διακοπές

Την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου να κάνει διακοπές επί 40 ημέρες σε πολυτελή ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά στηλιτεύει άρθρο της διαδικτυακής έκδοσης του γερμανικού περιοδικού Focus με τίτλο «Ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει για πολλές εβδομάδες διακοπές πολυτελείας».

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα

αναφέρει ότι: «Η οικονομική κρίση αφήνει τα σημάδια της. Δεν το βλέπουν όμως όλοι αυτό. Για παράδειγμα, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Ο σοσιαλιστής πολιτικός ήδη από το 2010 είχε εξοργίσει τους Έλληνες, όταν είχε παρακαλέσει το ΔΝΤ και τις χώρες της Ευρωζώνης να βοηθήσουν την Ελλάδα, ο ίδιος όμως έκανε 40ήμερες διακοπές.

Μετά από την παραίτηση από το αξίωμά του τον Νοέμβριο του 2011 δεν ασχολήθηκε καθόλου με την βουλευτική του έδρα, αλλά έκανε διακοπές 45 ημερών σε πολυτελή ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά» αναφέρει χαρακτηριστικά το γερμανικό περιοδικό και συνεχίζει: «Ακόμα μεγαλύτερη ήταν η έκπληξη, όταν την περασμένη εβδομάδα κατέθεσε αίτημα παροχής αδείας στο κοινοβούλιο για να ταξιδέψει μαζί με τους πρώην Υπουργούς Πάνο Μπεγλίτη και Γιάννη Μανιάτη στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής για την συνάντηση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, της οποίας είναι Πρόεδρος. Με γέλιο και την επισήμανση, ότι ο Παπανδρέου έτσι και αλλιώς κάνει συνεχώς διακοπές, η άδεια εγκρίθηκε. «Θα γυρίσει πίσω, έτσι δεν είναι;», σχολίασε ένας βουλευτής».

Keywords
Τυχαία Θέματα