Αεροσυνοδοί με σέξι εμφανίσεις!

Με σούπερ «καυτό» μίνι εμφανίζονται οι αεροσυνοδοί της ιαπωνικής αεροπορικής εταιρίας Skymark. Η στιλιστική παρέμβαση της διεύθυνσης να θεωρήθηκε επαναστατική, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνετι να συμμερίζεται η ένωση ιπτάμενου προσωπικού της χώρας.

Η εταιρία δέχεται σφοδρή κριτική από το συνδικαλιστικό σώμα των ιπταμένων καθώς η στολή που έχει ορίσει για το προσωπικό της «όχι μόνο εμποδίζει την εργασία στην καμπίνα του αεροσκάφους, αλλά προκαλεί προβληματισμό γύρω από την πιθανότητα περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης».

Σύμφωνα με ασιατική ενημερωτική ιστοσελίδα, The Asahi Shimbun, η στολή σταματά περίπου 15 εκατοστά πάνω από το γόνατο, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά κοντή ώστε να αποκαλύπτει τους μηρούς των αεροσυνοδών όταν επιχειρούν να φτάσουν τα ντουλαπάκια του αεροσκάφους. Η Ιαπωνική Ομοσπονδία Αεροσυνοδών ζήτησε, μάλιστα, από τα υπουργεία Μεταφορών και Εργασίας να μεσολαβήσουν τονίζοντας πως η Skymark επιχειρεί να μετατρέψει σε «αντικείμενα» τις γυναίκες, ενώ παραμελεί την ασφάλεια των επιβατών.

The post Αεροσυνοδοί με σέξι εμφανίσεις! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα