Άει χάσου κ. Ρέμε…

Του Γιάννη Ντάσκα

Την είχαμε στήσει τη φάκα και περιμέναμε να δούμε που θα το πάνε οι φίλοι των επωνύμων με τις μεγάλες περιουσίες ,τα μεγάλα λόγια,τον μεγάλο κοινωνικοπολιτικό παραγοντισμό και τις μεγάλες απόπειρες για μπίζνες σε χώρους που η βρομιά(του αθλητισμού) συναντά την πολιτική.

Ποιος (εκτός του διεφθαρμένου κλίματος του ΜΕΓΚΑ) δεν ένιωσε αηδία να ακούει έναν χοντρότυπο καλού τραγουδιστή με το όνομα Ρέμος να περνάει θρασύτατα το μήνυμα ότι καθένας μπορεί να κερδοσκοπεί σε ένα χώρο αδιαφορώντας για το ποιος είναι ο χώρος και αν νόμιμα γίνεται εκεί ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ παιχνίδι.

Αναφερόμαστε
στη βρομερή υπόθεση της Χαλκιδικής,εκεί όπου ο θρασύτατος αυτός χοντρότυπος καλού τραγουδιστή είπε ότι αποσύρεται και παρεξηγημένος γιατί δεν είναι δυνατόν να ελέγχει αν είναι νόμιμη η επιχείρηση για να τραγουδήσει και να οικονομήσει.

Όλοι οι τύπου καλών τραγουδιστών,είτε χοντροί,είτε σαν τον Πύρρο Δήμα,είτε σαν τον Ιωάννη τον Μελισσανίδη έχουν μάνατζερ.Τι δουλειά κάνουν αυτοί οι τύποι; Ένα τηλέφωνο απλό,απλούστατο, στην τοπική Αστυνομία και ο αστυνόμος λέει αμέσως «ο τύπος έχει άδεια,δεν κάνει εμπόριο λευκής σαρκός,δεν είναι έμπορος ναρκωτικών τραγουδήστε ελέυθερα».

Που είναι το πρόβλημα χοντρότυπε καλού τραγουδιστή;

Μήπως στην ουσία το πρόβλημα είναι ότι η καλή κονόμα γίνεται με λαμογιά στα εισιτήρια και η λαμογιά στα εισιτήρια γίνεται με λαμογιά στη λειτουργία του κέντρου;

Όχι μόνο να μη βγάλει φωνούλα τραγουδιάρικη και αυτός ο χοντρότυπος καλού τραγουδιστή αλλά και να βγάλει το σκασμό αν ο όρος είναι μη έλεγχος σε κάθε βήμα. Δεν διακρίνεται δα εδώ και χρόνια για φιλανθρωπική δράση,ούτε αυτός ούτε οι φίλοι του.Αντίθετα σύννεφα άφησε και στον Ηρακλή,όπου πέρασε για να παραστήσει τον προσφέροντα στον ελληνικό αθλητισμό.

Τα λέμε και τα γράφουμε να μένουν.Και έτσι να μείνουν και τα συγχαρητήρια στον λεπτότυπο καλού τραγουδιστή ,τον Γιώργο Γερολυμάτο , ο οποίος πάντως σοβαρός και με εικόνα αντιΡέμου ,ως συνδικαλιστής έκανε δήλωσε και είπε ότι “φυσικά και πρέπει οι καλλιτέχνες να ερευνούν που βάζουν και τη φωνή τους”…

Αει χάσου λοιπόν κ. Ρέμε…

Αλήθεια τι κοινό έχει ο εν λόγω χοντρότυπος καλού τραγουδιστή με τον Λάκη Λαζόπουλο;

Προσεχώς η απάντηση…

Keywords
Τυχαία Θέματα