Άδωνις Γεωργιάδης: Θέλω να διασώσω τον ΣΥΡΙΖΑ από ένα μεγάλο λάθος

Να διασώσει τον ΣΥΡΙΖΑ από ένα μεγάλο λάθος δήλωσε πως θέλει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι έχει ζητήσει από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να συναντηθούν, για να τον ενημερώσει επί της τροπολογίας για τα φάρμακα και να τον διασώσει «από ένα μεγάλο λάθος».

«Είμαι πρόθυμος να πάω στην Κουμουνδούρου, γιατί ίσως έχει πέσει θύμα κακών συμβουλών» ανέφερε χαρακτηριστικά, επαναλαμβάνοντας τα όσα είπε χθες στη βουλή.

«Αύριο στη Βουλή θα ψηφιστεί η τροπολογία και μετά από αυτό θα μπορεί ο πολίτης να αγοράζει σε τιμές Σαμαρά ή σε τιμές Τσίπρα» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφορικά με την συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο υπουργός Υγείας δήλωσε τα εξής: «Η συνάντησή μου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ήταν προγραμματισμένη εδώ και μία εβδομάδα, τον ευχαριστώ που με δέχθηκε και για τις συμβουλές που μου έδωσε»

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Γεωργιάδης ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο της υγείας και τα οποία «σιγά-σιγά θα καταφέρουμε να λυθούν», όπως είπε χαρακτηριστικά.

The post Άδωνις Γεωργιάδης: Θέλω να διασώσω τον ΣΥΡΙΖΑ από ένα μεγάλο λάθος appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα