«Αδειάζει» ξανά την Κουμουνδούρου ο Γλέζος – «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πείσει»

Αποστάσεις για ακόμα μια φορά παίρνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος από την ηγεσία της Κουμουνδούρου, «αδειάζοντας» αυτή τη φορά το οικονομικό επιτελείο του κόμματος, αμφισβητώντας ανοιχτά το πρόγραμμα που έχει παρουσιάσει η ηγεσία.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος στο ΒΗΜΑ FM «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πείσει», τονίζοντας πως ούτε ο ίδιος έχει

λύσεις για το που θα βρεθούν τα λεφτά για το πρόγραμμα, συμπληρώνοντας παράλληλα πως πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό εκλογές αφού «υπάρχει αναντιστοιχία λαού και κυβερνώντων».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει δεδηλωμένη εμπιστοσύνη του λαού καθώς στηρίζεται στο μπόνους των 50 εδρών, δήλωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να τις χρησιμοποιήσει», ενώ έθιξε το θέμα της συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων λέγοντας πως «συμφωνούν στην ανατροπή όλων των νόμων και των μνημονίων που έχουν περάσει».

«Έχω εμπιστοσύνη στον Τσίπρα ότι δεν πρόκειται να δεχθεί ο ίδιος να γίνει το κόμμα αρχηγικό προσωποπαγές. Ο Γλέζος παίρνει αποστάσεις από εκείνους που θέλουν να καταστήσουν το ΣΥΡΙΖΑ μονολιθικό κόμμα, όχι από τον Τσίπρα», είπε κλείνοντας ο Μανώλης Γλέζος προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους για τα σενάρια που λένε πως είναι δυσαρεστημένος με τον Αλέξη Τσίπρα και την μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ.

The post «Αδειάζει» ξανά την Κουμουνδούρου ο Γλέζος – «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πείσει» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα