Αχαΐα: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τους γονείς που βίαζαν τα παιδιά τους

Σημεία και τέρατα περιλαμβάνει η δικογραφία σε βάρος του ζευγαριού που ασελγούσε στα παιδιά του και προφυλακίστηκε…

«Δεν μας πέρασε ποτέ από το μυαλό αυτό που αποκαλύφθηκε». Γνωρίζαμε ότι ο σύζυγος ήταν βίαιος, αυτό μόνο. Δεν φανταστήκαμε ότι έκανε τέτοιες πράξεις στα παιδιά του», αναφέρει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» γνωστός του ζευγαριού, που κατηγορείται για βιασμό και άλλες ασελγείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα παιδιά του.

Χθες, το ζευγάρι απο τη Λεύκα Πατρών μετά την απολογία του στον ανακριτή προφυλακίστηκε. Ο σύζυγος πήγε στις φυλακές Τριπόλεως

και η σύζυγος στον Κορυδαλλό.

Η αποκάλυψη των όσων συνέβαιναν και έχουν αποτυπωθεί στη δικογραφία που έχει σχηματίσει η ΕΛ.ΑΣ σοκάρουν. Σελίδες, όπου αποτυπώνονται με λεπτομέρειες αρρωστημένες καταστάσεις που είχαν σημειωθεί στο σπίτι του ζευγαριού, στην περιοχή της Λεύκας.

Οπως αναφέρει στην «Π» πρόσωπο που γνωρίζει την οικογένεια: «Κάποιες στιγμές τσακώνονταν μεταξύ τους, είχαν καυγάδες λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν. Τους βοηθούσαμε να συντηρηθούν και να μπορέσουν να αναθρέψουν τα παιδιά τους. Το αγόρι της οικογένειας δεν μου είχε εκμυστηρευτεί ποτέ κάτι για τους γονείς του, ούτε τα κορίτσια. Δεν είχε δείξει ποτέ περίεργη συμπεριφορά. Προσπαθούμε, πλέον, να ανακαλύψουμε ορισμένα πράγματα».

Ο κατηγορούμενος περιγράφεται από τον περίγυρο της γειτονιάς ως άνδρας χαμηλών τόνων που δεν έδινε δικαιώματα σχολιασμού με τη συμπεριφορά του. Η όψη του έδειχνε ταλαιπωρημένη από τη φτώχεια, καθώς δεν μπορούσε να συντηρήσει την τετραμελή οικογένειά του με τα πενιχρά του εισοδήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα