Αποκάλυψη σοκ: Οι αδελφοί Τσαρνάεφ είχαν διασυνδέσεις με την CIA

O Ντέιβ Λίντορφ είναι βετεράνος στο χώρο της ερευνητικής δημοσιογραφίας, αρθρογράφος στο έγκυρο ιστότοπο κριτικής πολιτικής αρθρογραφίας «CounterPunch», καθώς και στα «Businessweek», «The Nation», «Extra!» και «Salon.com». Διατηρεί όμως και δικό του μπλογκ, το «This Can’t Be Happening», όπου έγραψε αναφορικά με τις πρόσφατες βομβιστικές επιθέσεις στο Μαραθώνιο της Βοστώνης:

«Ας κάνουμε μία μικρή άσκηση. Ξεχάστε προς στιγμή ταυτότητες και εθνικότητες.

Φαντάσου πως είσαι αστυνόμος και ερευνάς μία τρομακτική

υπόθεση βομβιστικής επίθεσης στην πόλη σου με νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

Έχεις πιάσει έναν ύποπτο για τον οποίο είσαι βέβαιος ότι είναι ένας από τους βομβιστές, ενώ ο συνεργός του είναι νεκρός. Αμφότεροι είναι νέοι και όχι και τόσο προσεκτικοί στο σχεδιασμό και την εκτέλεση του σχεδίου τους.

Ενδεχομένως να έδρασαν μόνοι. Επειδή, όμως, γνωρίζεις πώς λειτουργούν αυτά τα πράγματα, αναζητάς επίσης στοιχεία και ενδείξεις, προσπαθώντας να προσδιορίσεις ποιος άλλος μπορεί να εμπλέκεται στην υπόθεση και κυρίως ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από το συμβάν.

Οι δύο ύποπτοί σου είναι μετανάστες. Ήρθαν στη χώρα σου σε νεαρή ηλικία από γονείς πολιτικούς πρόσφυγες οι οποίοι διέφυγαν από μία χώρα ρημαγμένη από τον εμφύλιο πόλεμο, η οποία συμβαίνει να αποτελεί πρόσφορο έδαφος για την ευδοκίμηση τρομοκρατών που ευθύνονται για τρομοκρατικές πράξεις εναντίον αθώων πολιτών…

Ας υποθέσουμε τώρα ότι ανακαλύπτεις πως οι δύο ύποπτοί σου σχετίζονται με ένα θείο, ο οποίος ήταν επί τρία χρόνια παντρεμένος με την κόρη ενός top στελέχους της υπηρεσίας μυστικών υπηρεσιών της χώρας που δέχτηκε τους πολιτικούς πρόσφυγες γονείς και, επιπλέον, ότι αυτό το top στέλεχος έχει πίσω του μακρά ιστορία ενεργού εμπλοκής σε μείζονες μυστικές επιχειρήσεις.

Δεν θα ήσουν εξαιρετικά καχύποπτος ως προς τη φύση αυτών των διασυνδέσεων; Φυσικά και θα ήσουν! Ας προσθέσουμε τώρα και μερικά ονόματα σε αυτό το σενάριο…».

Keywords
Τυχαία Θέματα