Α. Φιλιππίδης: Η δίωξή μου στοχεύει στο να πληγεί ο Κώστας Καραμανλής

Στις ελληνικές αρχές διαβιβάστηκε σήμερα το πρωί το πλήρες κείμενο της απόφασης της τουρκικής Δικαιοσύνης, με την οποία ο πρώην διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης, αφέθηκε ελεύθερος άνευ όρων. Μάλιστα, στο κείμενο της απόφασης αναφέρεται και ισχυρισμός του κ. Φιλιππίδη ότι η δίωξή του είναι πολιτική λόγω της στενής σχέσης που είχε με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

«Η δίωξη μου στοχεύει στο

να πληγεί ο πρώην πρωθυπουργός» φέρεται να είπε ο πρώην διοικητής του ΤΤ.

Παράλληλα, στο κείμενο της απόφασης εξηγείται το σκεπτικό με το οποίο οι Τούρκοι δικαστές άφησαν ελεύθερο τον Άγγελο Φιλιππίδη. Συγκεκριμένα, υποστηρίζεται ότι ο λόγος είναι το ότι δεν είχε προηγηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του πριν από το ένταλμα σύλληψης, κάτι που διαψεύδουν κατηγορηματικά οι ελληνικές αρχές.

Να υπενθυμιστεί ότι η ελληνική δικαιοσύνη έχει αποστείλει επείγον αίτημα στις τουρκικές αρχές για την εκ νέου κράτηση του πρώην προέδρου του ΤΤ. Η Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας και το αρμόδιο τμήμα εκδόσεων επικαλούνται το δεύτερο αίτημα έκδοσής του στην Ελλάδα, που αφορά επισφαλή δάνεια προς τον Παναγιώτη Ευθυμίου.

Διαβάστε ακόμα: Επείγον αίτημα για νέα κράτηση Φιλιππίδη έστειλε η ελληνική Δικαιοσύνη στην Τουρκία

The post Α. Φιλιππίδης: Η δίωξή μου στοχεύει στο να πληγεί ο Κώστας Καραμανλής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα