Tα ζώδια της Κυριακής

Διαβάστε τα ζώδια για την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

Κριός
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό είναι να μην σκαλίζεις πολύ τα πράγματα. Καλό είναι να μην πιέσεις άλλο τον σύντροφο σου. Το Σάββατο κάνε κάτι ωραίο για τους δυο σας και μην περιμένεις οι άλλοι να σε ξεκουνήσουν. Πάρε πρωτοβουλίες. Την Κυριακή άφησε τη Νέα Σελήνη να χαϊδέψει τις ταραγμένες σου αισθήσεις. Μπορείς και στη μέση μιας καταιγίδας να νιώθεις καλά.

Η γαλήνη της ψυχής είναι μια τέχνη και μια απόφαση. Μην πιέζεις άλλο τις καταστάσεις.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Κάνε μια νέα αρχή. Η Νέα Σελήνη την Κυριακή σε βοηθά σε όλα τα νέα ξεκινήματα, που ξεκινούν όμως με αγαθά κίνητρα. Αναθεώρησε τις ανάγκες σου και μην προσπαθείς να πιέσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Οικονομικά, δεν πας ούτε μπροστά ούτε πίσω. Τουτέστιν, έχεις μείνει στάσιμος.

Ταύρος
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον έρωτα, αυτό το σαββατοκύριακο μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή. Μην κοιτάς τι έγινε χθες αλλά εστίασε στο από εδώ και πέρα των πραγμάτων. Το Σάββατο, αυτός ο αέρας ανανέωσης θα φυσήξει και στη σχέση σου. Την Κυριακή όμως δεν αποκλείεται να το παίξεις αφελής κοκκινοσκουφίτσα και να μπεις μέσα στο παράνομο δάσος αναζητώντας τον Ταυρομάχο σου. Η Νέα Σελήνη σε βάζει να γίνεις παράτολμος… σε σημείο αφέλειας. Να το προσέξεις αυτό.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Ο Ερμής στο Ζυγό δυναμιτίζει τα επαγγελματικά σου και την Κυριακή η Νέα Σελήνη σε κάνει να μην μπορείς να καθίσεις με δεμένα τα χέρια. Ανέλαβε πρωτοβουλίες, υπερασπίσου τις ιδέες σου αλλά προσπάθησε να μην είσαι μέσα στη δύνη της υπερβολής. Την Κυριακή, ξεσκόνισε τα οικονομικά σου και εκεί που χρειάζεται να βάλεις μαχαίρι μην λυπηθείς να το κάνεις.
Δίδυμος
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το Σάββατο είναι μέρα σκέψης και περισυλλογής. Δεν σημαίνει ότι, επειδή έχεις τις κλειστές σου, περνάς όρθια κατάθλιψη. Απλά έχεις ανάγκη να βάλεις τις σκέψεις σου σε σειρά και να οργανώσεις τα νέα σου βήματα. Την Κυριακή όμως, η Νέα Σελήνη φέρνει ένα συναισθηματικό μπέρδεμα και μαζί με τις κλειστές σου ίσως είναι δύσκολο οι άλλοι να σου πάρουν κουβέντα. Η πρόκληση είναι να επικοινωνήσεις πως νιώθεις και όλη αυτή η κατάσταση να μην σε απομακρύνει αλλά να σε φέρει ακόμα πιο κοντά.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου σε αγχώνουν ίσως γιατί θέλεις να δεις με το καλημέρα θεαματικές αλλαγές. Το σοφό σύμπαν σου λέει μην βιάζεσαι, μην προτρέχεις και μην απογοητεύεσαι με την πρώτη στραβή. Τα οικονομικά σου θέλουν και αυτά προσοχή. Την Κυριακή, με την Νέα Σελήνη, μην κάνεις όλα τα μαύρα σενάρια αλλά βάλε το πρακτικό σου μυαλό να σκεφτεί έξυπνες λύσεις.

Καρκίνος
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτό το σαββατοκύριακο θέλεις να κάνεις μεγάλες αλλαγές. Να αλλάξεις χώρο, να αλλάξεις δουλειά, και γιατί όχι, και σχέση. Η Νέα Σελήνη την Κυριακή σου δίνει το επικοινωνιακό προβάδισμα και αισθάνεσαι ότι έχεις το πάνω χέρι. Το σοφό σύμπαν σου λέει όμως να ταπεινώσεις τον εγωισμό σου και να μην κάνεις στο

Keywords
Τυχαία Θέματα