Miley Cyrus: Το «κακό» κορίτσι του Hollywood γυμνή στο νέο της κλιπ (BINTEO+ΦΩΤΟ)

Η Miley Cyrus εμφανίζεται με επιθετική διάθεση όπου και όταν τραγουδάει. Η μόλις 20 ετών Miley, είτε έχει τα guts είτε το παίζει συνεχίζει να προκαλεί.

Στο βίντεο του “Wrecking Ball”, νέο τραγούδι του επερχόμενου άλμπουμ “BANGERZ”, η Miley Cyrus δεν μένει με τα εσώρουχα, όπως στο προηγούμενο “We Can’t Stop”. Ανοίγεται όλο και πιο πολύ στους θαυμαστές της, μένει εντελώς γυμνή, σπάει, σπαράζει η καρδιά της μιλώντας για τον έρωτα και τελικά βάζει τα κλάματα. Οι φήμες λένε πως υπάρχει και «ωμή» εκδοχή του βίντεο, στην οποία φαίνονται ολοκάθαρα τα επίμαχα σημεία της. Το βίντεο έχει σκηνοθετήσει ο διάσημος φωτογράφος μόδας Terry Richardson, γνωστός για τα editorials χωρίς όρια στα πιο fashion λαμπερά περιοδικά.

H Miley Cyrus έγινε γνωστή από το ρόλο της ως “Hannah Montana” στο “Disney Channel”. Στην μουσική βιομηχανία μπήκε με τα τραγούδια “The Climb” και “Party in the U.S.A”. Το “BANGERZ” είναι το τέταρτο άλμπουμ της και σίγουρα μια κραυγή αποχώρησης από εκείνη την παιδική εικόνα της. «Νιώθω ότι μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Πλέον ξέρω ποια είμαι και μπορώ να εκφραστώ μέσω της μουσικής μου» δήλωσε η Miley για το νέο άλμπουμ της.

Keywords
Τυχαία Θέματα