Madelyn Marie: Ο «σοκολατένιος άγγελος» της αμερικανικής πορνοβιομηχανίας!

Η Madelyn Marie για καλή μας τύχη, τυχαίνει να είναι πορνοστάρ! Με αναλογίες που προκαλούν εγκεφαλικά (85-65-90), ύψος 1,70μ και βάρος 57 κιλά, αποτελεί ένα από τα πλέον ισχυρά χαρτιά της αμερικανικής πορνοβιομηχανίας.

Η 26χρονη καλλονή, συστήθηκε στο αμερικανικό κοινό μέσω των amateur βίντεο που ξεκίνησε να ανεβάζει από τα 20 της χρόνια με τον τότε φίλο της, μέσω των οποίων έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής! Τα βίντεο αυτά, έγιναν ανάρπαστα σε χρόνο dt και βρίσκονταν πάντα στη λίστα με τα πιο περιζήτητα των πορνο – site! Αυτό κέντρισε το ενδιαφέρον των μεγάλων πορνοβιομηχανιών και δεν άργησε να έρθει η πρώτη πρόταση για να κάνει το χόμπι της, επάγγελμα! Προς μεγάλη ικανοποίηση των θαυμαστών της, η Madelyn πήρε τη μεγάλη απόφαση να γίνει επαγγελματίας πορνοστάρ ενισχύοντας έτσι σημαντικά το εισόδημά της!

Δεν άργησε να έρθει η επιτυχία και η καταξίωση! Έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους πορνοστάρ, άντρες και γυναίκες, και αποτελεί μια από τις πλέον ακριβοπληρωμένες αστέρες των κολοσσών της παραγωγής πορνοταινιών, της Brazzers και της Naughty America. Έχει βραβευθεί ουκ ολίγες φορές από την AVN για τις… υποκριτικές της ικανότητες ενώ το 2010 ψηφίστηκε ως το πιο καυτό κορμί του χώρου!

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως έχει προβεί 2 φορές σε αυξητική στήθους, αναβαθμίζοντας το ήδη πληθωρικό της στήθος σε Cup C λίγο πριν να ξεκινήσει την επαγγελματική της καριέρα και σε Cup DD το 2009.

Keywords
Τυχαία Θέματα