Karfitsomata…

Κατατέθηκε μια (ακόμη) αγωγή βουλευτή σε βάρος δημοσιογράφου! Ανάμεσα σε άλλα ο εκπρόσωπος του λαού σημειώνει ιδιαιτέρως και με έμφαση, ότι ύστερα από το ρεπορτάζ που ανέδειξε το πόθεν έσχες του, θα κινδυνεύσει η βουλευτική του ιδιότητα στις επόμενες εθνικές εκλογές! Ε, αυτό είναι σημαντικό, δεν είναι;

-Κατά τα λοιπά, (όσοι δεν είναι βουλευτές ή δημοσιογράφοι και δεν τρέχουνε για αγωγές 300.000 ευρώ) έχουν άλλους «γκαϊλέδες» τουλάχιστον σε αυτή την πόλη! Μιλάω για τα έργα της παραλίας και του… μετρό! Ειδικά με αυτά της ανάπλασης – ο Μπουτάρης να την κάνει – όλοι έχουμε το φόβο τους!

εργολάβος έχει καρφώσει σιδερόβεργες -να μετά συγχωρήσεως- στο οδόστρωμα για να μας χωρίζουν και να μας… προφυλάσσουν από τα ΙΧ της Μ. Αλεξάνδρου! Προσοχή μην στραβοπατήσετε ή μην πάθει αλυσίδα το ποδήλατό σας και γίνεται… σουβλιστοί!

-Στο μεταξύ και ο… τουρισμός των εργοταξίων του μετρό γνωρίζει μεγάλη άνθηση. Μετά απο δημάρχους, περιφερειάρχες, αναπληρωτές και γενικούς υπουργείων αποφάσισε να κατέβει στα λαγούμια του έργου και σύσσωμη η ΝΔ Θεσσαλονίκης.

-Η απόφαση δεν ήταν… αψυχολόγητη αφού και ο ψυχίατρος – πρόεδρος, Μηνάς Σαμαντζίδης είχε μια μη παράλογη περιέργεια να δει από κοντά το… έργο που έκανε άνω κάτω τις ζωές 120.000 εμπόρων και επαγγελματιών του κέντρου!

-Και μια που μιλάμε για κέντρο, ο διάσημος πιλοτικός πεζόδρομος… γίνεται σχεδόν δρόμος, αν και δεν υπήρξε ούτε στα χαρτιά, ούτε στην πραγματικότητα… πεζόδρομος! Θα ανοιχθεί μια λωρίδα την ερχόμενη Τρίτη, διότι μελέτη δεν έχει κατατεθεί για κάτι καλύτερο από την πλευρά του δήμου. Οπως μαθαίνω, όμως, ο αντιπεριφερειάρχης Τσαμασλής είναι υπέρ της πεζοδρόμησης (!) όμως μετά από μελέτες και συντονισμένες προσπάθειες.

-Θα μου πεις η πρώτη ή η τελευταία φορά είναι που όλα τα αντιφατικά ή… διλημματικά μας συμβαίνουν; Εδώ και χρόνια δεν μας βάζουν να αποφασίσουμε αν θέλουμε ανισόπεδους κόμβους, περιφερειακή, εξωτερική – εσωτερική, τραμ, υποθαλάσσια, Ψωμιάδη, Παπαγεωργόπουλο, Ράπτη, Καιλή;

-Το τελευταίο αναποφάσιστο…

Περισσότερα στην karfitsa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα