Τα αγκάθια της εβδομάδας…

Λοιπόν αυτή την Κυριακή, θα πάω στην Εκκλησία. Έχω να ρωτήσω κάτι τον παπά!
Συγγνώμη πάτερ μου: Άμα γράψω ότι ανάμεσα στα άλλα εκκλησιαστικά σου καθήκοντα… ευλογείς τα γένια σου, θα στείλεις να με συλλάβουν; Ή θα με χτυπήσει κατευθείαν κεραυνός;
Διότι αν ήσουν βουλευτής, θα μου έκανες αγωγή. Ως παπάς όμως, τι θα μου κάνεις; Αφορισμό;
Στη δήλωση Μέργου, μην κολλάτε! Η πολιτική είναι γεμάτη… γκαφατζήδες που κάνουν και καριέρα!
Δηλαδή πόσο κολοσσός της πολιτικής επικοινωνίας πρέπει να είσαι, για να σου

«κόψει», ότι σε μια Ελλάδα που στενάζει, δεν πετάς δημοσίως τέτοιες κοτσάνες περί κατώτερου μισθού;
Αλλά κι ο ΣΥΡΙΖΑ, μη χάσει! Αμέσως έστειλε τις… ειδικές δυνάμεις, να μπουκάρουν στο γραφείο του Μέργου, στο πλαίσιο μιας «ειρηνικής διαμαρτυρίας».
Ψιτ! Αλέξη… Να έρθω να κάνω μια «ειρηνική διαμαρτυρία» στο σπίτι σου για καμιά βδομαδούλα; Μόνο να έχεις το ψυγείο γεμάτο, γιατί θα φέρω και καμιά δεκαριά φίλους!
«Ειρηνικά» πάντα διαμαρτύρονται οι ΣΥΡΙΖΑίοι. «Ειρηνικά» χτίζουν πρυτάνεις στα γραφεία τους, «ειρηνικά» καταλαμβάνουν πανεπιστήμια, «ειρηνικά» μπουκάρουν στα υπουργεία…
Αυταρχικοί είναι πάντα οι «άλλοι» που τους πετάνε έξω! Ειδικά αν φοράνε και στολή…
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ξεκόλλησε από την τηλεόραση; Ή ακόμα βλέπει το βίντεο από τη συνάντηση Τσίπρα – Μπούτα στα αγροτικά μπλόκα;
Θα αναρωτιέται ακόμα: «Με είπανε βλάκα αυτοί οι δύο, ή μου φάνηκε;»
Ο Κουράκης τι έγινε ρε παιδιά; Εξαϋλώθηκε; Είπανε από την Κουμουνδούρου να τον «μαζέψουνε», αλλά ετούτοι έφτασαν να τον εξαφανίσουν τελείως! Ε;
Στους Ανεξάρτητους Έλληνες της Θεσσαλονίκης επιλέχθηκε έξυπνη λύση για τον μετριασμό της φθοράς από τις πρόσφατες αποχωρήσεις.
Στελέχη που είχαν ενταχθεί στον κομματικό μηχανισμό από τον αποχωρήσαντα Μανώλη, αντί να καρατομηθούν, αναβαθμίστηκαν.
Βέβαια, οι ΑΝ.ΕΛΛ., αντί να χάνουν κόσμο προς την Ελλήνων Πρωτοβουλία που σχηματίζεται, χάνουν… κατ`ευθείαν προς Ν.Δ. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Πάντα το πείσμα, στρέφεται περισσότερο προς εκείνους που φεύγουν από εμάς, παρά προς τους άλλους, απ` τους οποίους φύγαμε εμείς!
Υπέροχος διάλογος δημοτικών συμβούλων, ενός της «Πρωτοβουλίας» κι ενός αντιπολιτευόμενου…. Ο πρώτος προσπαθεί να πείσει τον δεύτερο, πως ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, σέβεται τους νόμους!
«Ποιος;», εξεγείρεται ο δεύτερος δημοτικός σύμβουλος. «Αυτός που καπνίζει ακόμα και την ώρα του δημοτικού συμβουλίου;»
«Δεν έχω δει ποτέ τον κ. Μπουτάρη με τσιγάρο στο συμβούλιο», απαντά αγανακτισμένος ο πρώτος. Και έρχεται η ατάκα του δεύτερου: «Καλά, εσύ μπορεί μην έχεις δει ποτέ και γάτα σε κεραμίδια!»
Θέλω να δω τον κ. Τρίμη…

Περισσότερα στην karfitsa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα