Eurovision: Όλα έτοιμα για τον Β’ Ημιτελικό – Τι δείχνουν τα στοιχήματα για την Ελλάδα

Επιμέλεια: Εύη Κολιού

Σε λίγες ώρες αναμένεται να ανέβουν στη σκηνή του Β’ Ημιτελικού της Eurovision οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης διεκδικώντας μία θέση στον τελικό του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί το Σάββατο.

Τραγουδώντας το “alcohol is free”, ελπίζουν να εντυπωσιάσουν το κοινό κάνοντας περήφανη την ελληνική αποστολή.

Στοιχήματα

Μέχρι

την τελευταία στιγμή τα στοιχήματα δίνουν μια άνετη επικράτηση στην ελληνική συμμετοχή καθώς με απόδοση 1,04 έως 1,10 το ελληνικό τραγούδι.

Ωστόσο, όσον αφορά στον τελικό τα νέα δεν είναι πολύ αισιόδοξα καθώς τα στοιχήματα δίνουν στο ελληνικό τραγούδι απόδοση 51 κατατάσσοντάς το επί της ουσίας μεταξύ 10ης και 12ης θέσης.

Τα φαβορί του Β ‘ Ημιτελικού

Το βράδυ της Πέμπτης, η ελληνική συμμετοχή έχει κληρωθεί να εμφανιστεί στην ένατη θέση, ενώ τα φαβορί και οι αντίπαλοι ουσιαστικά οι η Ελβετία, η Βουλγαρία, η Αρμενία, η Ρουμανία, η Φινλανδία, ο Άγιος Μαρίνος, το Αζερμπαϊτζάν, η Γεωργία, η Νορβηγία.

Υπενθυμίζεται ότι από τον πρώτο ημιτελικό πέρασαν η Μολδαβία, η Λιθουανία, η Ιρλανδία, η Εσθονία,η Λευκορωσία, η Δανία, η Ρωσία,το Βέλγιο, η Ουκρανία και η Ολλανδία.

Οι χώρες που πηγαίνουν απευθείας στον τελικό του Σαββάτου είναι Γερμανία-Γαλλία-Ισπανία-Ιταλία-Αγγλία και η Σουηδία που νίκησε την προηγούμενη χρονιά.

Ακούστε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision 2013

Keywords
Τυχαία Θέματα