Chat μόνο μέσω Messenger!

Σε μια ακόμη αλλαγή προχωρά το Facebook, το οποίο είναι γνωστό για τις ξαφνικές αλλαγές στη λειτουργικότητα του, υποχρεώνοντας πλέον τους χρήστες να συνομιλούν αποκλειστικά μόνο μέσω messenger.

Η αλλαγή που αναμένεται να κάνει το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης αφορά το chat και τις φορητές συσκευές και σύμφωνα με τον Guardian,

σε διάστημα δύο εβδομάδων θα σταματήσει να υποστηρίζει την λειτουργία του chat για κινητά με λογισμικό Android και iOS.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η κίνηση αυτή φαίνεται να είναι καθαρά προωθητική προκειμένου να ενισχύσει την δημοτικότητα της εφαρμογής, καθώς οι χρήστες υποχρεώνονται να χρησιμοποιούν και τις δύο εφαρμογές, αντίθετα με ότι συνέβαινε μέχρι σήμερα.

Από την περασμένη Τετάρτη αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν ενημερωθεί για την αλλαγή, κυρίως σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ όσοι έχουν low end smartphone δεν πρόκειται να επηρεαστούν, αφού δεν υποστηρίζεται η εφαρμογή.

Η εφαρμογή Messenger θα προσφέρει στους χρήστες περισσότερες δυνατότητες, ενώ υπολογίζεται ότι θα προσεγγίσει πλήθος χρηστών, καθώς είναι πολύ πιο γρήγορη στην επικοινωνία και αξιόπιστη, εάν επιθυμούν να ανταλλάσσουν προσωπικά μηνύματα.

The post Chat μόνο μέσω Messenger! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα