7 μέρη που ΔΕΝ πρέπει να πας στο πρώτο ραντεβού

Οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι η επιτυχία του πρώτου ραντεβού μας με κάποια ή κάποιον εξαρτάται από την χημεία, την καλή επικοινωνία και την ικανότητα ανάπτυξης μιας ενδιαφέρουσας κουβέντας. Πολλές φορές το μέρος που διαλέγουμε για το πρώτο ραντεβού παίζει σημαντικό ρόλο στο να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι αν θέλετε να ξεκινήσετε μια σχέση με...το δεξί, θα σας προτείναμε να αποφύγετε τις παρακάτω τοποθεσίες στο πρώτο ραντεβού αν θέλετε να υπάρξει και δεύτερο!

Σινεμά
Για πολλούς αυτό μπορεί να είναι το τέλειο μέρος για το πρώτο ραντεβού. Αλλά σκεφτείτε ότι άντρες και γυναίκες
έχουμε διαφορετικά γούστα στις ταινίες. Και επιπλέον η ταινία που μπορεί να δείτε μπορεί να βγει μεγάλη ''πατάτα'', με σκηνές που να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Το βασικό όμως είναι ότι δεν θα μπορείτε να κουβεντιάσετε και να γνωριστείτε (υπάρχουν και οι περίεργοι που σε κάθε κουβέντα που μπορεί να πείτε θα σας λένε σουτ και σουτ).

Club ή μπουζούκια
Πολύ δυνατή μουσική, κουραστικός φωτισμός, πολλοί άντρες και γυναίκες που μπορεί να σας χαλάσουν την βραδιά με ένα και μόνο βλέμμα. Μπορεί το αλκοόλ για πολλούς να είναι ένας τρόπος για να λυθεί η γλώσσα, αλλά το να γίνετε goal μπορεί να σας κάνει να πείτε ή να κάνετε πράγματα που δεν θέλετε στα αλήθεια.

Γήπεδο
Ναι είσαι φίλαθλος και δεν χάνεις αγώνα της ομάδας σου. Δεν είναι όμως καλή ιδέα για το πρώτο ραντεβού να πάτε στο γήπεδο. Είναι ένα μέρος που το 90% κάνει χειρονομίες, βρίζει και συμπεριφέρεται σαν... Νεάντερνταλ. Το πιο πιθανό είναι ότι και εσύ έτσι θα αρχίσεις να φέρεσαι σε λίγο και θα χάσει πάσα ιδέα.

Σπίτι σου, σπίτι μου ή κάπου αλλού
Κάπου αλλού καλύτερα.Πότε το πρώτο ραντεβού δεν κανονίζουμε να είναι σπίτι μας. Ειδικά αν μένεις με τους δικού σου. Κανείς δεν θέλει στο πρώτο ραντεβού να περάσει από οικογενειακή ακρόαση, ούτε να βγάλετε όλα τα άπλυτα σας στην φόρα.

Παραλία
Μπορεί να ξεκίνησαν οι ζέστες, αλλά αφήστε το ραντεβού στην παραλία για αργότερα, όταν θα έχετε γνωριστεί λίγο καλύτερα και δεν θα ντρέπεστε να βγάλετε τα ρούχα σας μπροστά στον συνοδό σας. Για πρώτο ραντεβού αφήστε καλύτερα την ηλιοθεραπεία και το τάκα τούκα(ρακέτες).

Μουσεία ή αρχαιολογικοί χώροι
Το πρώτο ραντεβού υποτίθεται ότι είναι η στιγμή που πρέπει να γνωριστείτε, να χαλαρώσετε ο ένας τον άλλον, όχι να θαυμάζετε μοναχικά τα έργα μια εποχής ή ενός αδιαμφισβήτητα ταλαντούχου καλλιτέχνη. Είναι ίσως πολύ κουλτουριάρικο για πρώτο ραντεβού.

Πορεία
Είσαι νέος και θέλεις να αγωνιστείς για να σώσεις τον κόσμο (καλά κάνεις).Δεν είναι όμως καλή ιδέα στο πρώτο σας ραντεβού να πάτε σε μια πορεία.Εκτός από το ξύλο που μπορεί να φάτε, το πιο πιθανό είναι να την βγάλετε στο τέλος σε κανένα τμήμα ή στην χειρότερη στο ΚΑΤ για ράμματα.

Σοφία
Keywords
Αναζητήσεις
πρωτοτυπες ιδεες για πρωτο ραντεβου, πρωτοτυπο 1ο ραντεβου
Τυχαία Θέματα