6 τρόποι για να κάνετε τον άντρα «τούρμπο» στο κρεβάτι

Ναι υπάρχουν και κάποιες μέρες, αυτές οι κακές οι μαύρες μέρες όπου ο σύντροφός σας δεν έχει όρεξη για πονηρά παιχνίδια. Εσείς όμως από την άλλη δεν κρατιέστε και έχει φτάσει η διάθεσή σας στο κόκκινο. Τι κάνετε???

Φορέστε το πιο πονηρό σας βλέμμα, τα πιο σέξι εσώρουχα σας, την πιο ανεβασμένη διάθεσή σας και ορμάτε, αφού έχετε διαβάσει τον σίγουρο οδηγό για σεξ, που θα κάνει τον  άντρα τούρμπο στο κρεβάτι: 

1. Λίγο πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του σεξ, οι 5 μας αισθήσεις είναι ιδιαιτέρως αυξημένες. Αντί λοιπόν να πέσετε γυμνή στο κρεβάτι, σιγά το πράγμα, προσπαθήστε να του ερεθίσετε την ακοή, την όραση, τη γεύση, την όσφρηση και την αφή. Ανάψτε μερικά κεριά, βάλτε απαλή μουσική, φορέστε ένα lip gloss με φρουτώδη γεύση, ψεκαστείτε με το άρωμά σας και τέλος… ταΐστε τον! Μπορείτε να αλείψετε πάνω σας, λίγη μερέντα, ή λίγο σιρόπι καραμέλας βουτύρου για να ξεφύγουμε και λίγο από τα κλασικά με τις σαντιγές και τις φράουλες. Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά μπορείτε να ρίξετε πάνω σας ακόμα  και την αγαπημένη του μπύρα, θα τρελαθεί και θα αρχίσει να σας ρουφάει ολόκληρη.

2. Μην είστε εντελώς γυμνή. Και δεν εννοούμε να φορέσετε λάτεξ ή όλα αυτά που φορούν τα κορίτσια στις ανάλογες ταινίες, αλλά και οι γόβες στιλέτο σας, μπορούν να κάνουν μια χαρά τη δουλίτσα τους. Αν δεν μπορείτε να τις περπατήσετε, μην το κάνετε! Απλά ξαπλώστε φορώντας τες. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα ζευγάρι ψηλές δαντελωτές κάλτσες ή μία ψιλοκάβαλη μαύρη φούστα. Χωρίς να φοράτε τίποτα άλλο από μέσα φυσικά!

3. Προκαλέστε τον… Δείξτε του ότι είστε διαθέσιμη, αλλά δεν μπορεί να σας αγγίξει. Φιλήστε τον αλλά μην τον αφήσετε να σας φιλήσει εκείνος. Περάστε με τη γλώσσα σας όλο του το σώμα, αγνοώντας επιδεικτικά τα επίμαχα σημεία! Πολύ σύντομα θα σας ικετεύει! Εκεί είναι η στιγμή που πρέπει να δείξετε έλεος γιατί πανω από όλα είστε καλός άνθρωπος… Διαφάνειες και δαντέλες είναι προαιρετικές αλλά φυσικά καλοδεχούμενες!

4. Εκπλήστε τον… Σίγουρα έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, και αν όχι εσείς ο σύντροφός σας χωρίς καμία αμφιβολία! Βάλτε τα πιο σέξι εσώρουχά σας και ξαπλώστε στο κρεβάτι μέχρι να γυρίσει σπίτι. Μην του μιλήσετε, απλά αφήστε τον να σας βρει μόνος του. Επίσης, μπορείτε κάποια μέρα που απλά κάθεστε στο σπίτι, να εμφανιστείτε μπροστά του ολόγυμνη και να τον κοιτάξετε σαν να μην τρέχει τίποτα! Γι’ αυτόν θα τρέχει…

5. Στείλτε του μήνυμα στο κινητό… Δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό και τίποτα πιο πετυχημένο. Ενώ αυτός είναι στη δουλειά του, πείτε του ότι θέλετε να τον δείτε και αν είστε λιγάκι τολμηρή, περιγράψτε του αναλυτικά τι θέλετε να του κάνετε. Στοιχηματίζουμε ότι θα έρθει σπίτι έτοιμος για όλα! Προσοχή, το συγκεκριμένο έχει το ρίσκο ο καλός σας να βρίσκεται σε meeting. Οπότε, αν δεν είναι και πολύ εγκρατής, θα έχει προβλήματα!

6. Περιμένετε τον στην πόρτα, δεν είναι ανάγκη να γίνονται όλα στο υπνοδωμάτιο. Ακούστε τα κλειδιά και πηγαίντε στην είσοδο φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Έτσι λοιπόν μόλις μπει δεν θα χάσει χρόνο κ

Keywords
Αναζητήσεις
pws na ton kaneis tourbo, τι κολπα να του κανω στο σεξ να τρελαθει
Τυχαία Θέματα