Ο προβληματισμός του Ζαρντίμ

Τα δύο -και σημαντικά- προβλήματα τραυματισμού που προέκυψαν στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού έχουν προκαλέσει πονοκεφάλους στον Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Ο προπονητής των ερυθρολεύκων βλέπει πως δεν μπορεί να υπολογίζει στην προσφορά δύο βασικότατων στελεχών της 11άδας την στιγμή που προσπαθεί να δημιουργήσει έναν κορμό για την νέα αγωνιστική

σεζόν.

Έτσι στην αναζήτηση λύσης βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν μεγάλο προβληματισμό…

Οι υποψήφιοι…
Για την αντικατάσταση του Αμπντούν μπορεί να υπολογίζει στους Φετφατζίδη, Μασάντο, Φουστέρ μέχρι και τον Τζεμπούρ.
Αντίστοιχα για να καλύψει το κενό στο άκρο της άμυνας μπορεί να βρει τη λύση με τους Μανιάτη, Μοντέστο και Παπάζογλου.
Όμως, κάποιες από τις λύσεις αυτές θα προκαλέσουν κι άλλες αλλαγές και μετατοπίσεις παικτών στην 11άδα κάτι που δεν βοηθά στο μοντάρισμα της ομάδας που έχει αρχίσει να κάνει.

Ο προβληματισμός

Άρα ο προβληματισμός του Πορτογάλου δεν μένει απλώς στην εύρεση ενός αντικαταστάτη, αλλά στην αναζήτηση μιας λύσης που δεν θα φέρει τα πάνω – κάτω στην 11αδα…
Για παράδειγμα… Στη θέση του Αμπντούν μπορεί να αγωνιστεί και ο Τζεμπούρ. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να παίξει ο Μήτρογλου στην κορυφή, κάτι που όμως θα φέρει πολλές αλλαγές στην επίθεση…
Αντίστοιχα, στο άκρο της άμυνας μπορούν να παίξουν οι Μοντέστο και Μανιάτης αλλά μια τέτοια μετάθεση θα άλλαζε την σύσταση της μεσαίας γραμμής.

Από την άλλη πλευρά, η λύση στην επίθεση μπορεί να δοθεί απλώς με την χρησιμοποίηση του Φετφατζίδη ή του Μασάντο, που δεν θα φέρουν κι άλλες αλλαγές στην 11άδα.
Στην άμυνα τώρα… Η λύση μπορεί να δοθεί απλώς με την χρησιμοποίηση του Παπάζογλου στο άκρο, κάτι που το έχει δοκιμάσει και σε άλλα παιχνίδια. Όμως ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο ίσως η χρησιμοποίηση ενός παίκτη που -ομολογουμένως- δεν γνωρίζει καλά τη θέση όπως οι Μοντέστο και Μανιάτης να κρύβει κινδύνους απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Οι προθέσεις του Ζαρντίμ θα αρχίσουν να φαίνονται στις επόμενες προπονήσεις της ομάδας…

Πηγή:  http://www.sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα