5 αυστηρά μηνύματα Σαμαρά στους υπουργούς

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς τα πάντα θα πρέπει να έχουν τελειώσει έως τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις 18 Οκτωβρίου.

Ο πρωθυπουργός είχε το βράδυ της Κυριακής αλλεπάλληλες συσκέψεις και το μήνυμα που εκπέμπει στους υπουργούς είναι να επιταχύνουν το μεταρρυθμιστικό έργο που έχει συμφωνηθεί με την Τρόικα.Σύμφωνα με τα Νέα ο πρωθυπουργός κατέστησε σαφές πως θα πρέπει να βελτιώσουν άμεσα την εικόνα στους τομείς της προώθησης των μεταρρυθμίσεων και των διαρθρωτικών αλλαγών.Φέρεται μάλιστα να είπε πως
τα θέματα πρώτης προτεραιότητας είναι:1. Οι αποκρατικοποιήσεις.2. Η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.3. Η συγχώνευση δημόσιων οργανισμών.4. Η πάταξη των καρτέλ που γονατίζουν την αγορά5. η δημιουργία ενιαίας Αρχής δημόσιων συμβάσεων.«Δεν πρέπει να δοθεί σε κανέναν το δικαίωμα να αμφισβητήσει τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια που κάνουμε», φέρεται να είπε ο κ. ΣαμαράςΗ ανησυχία που υπάρχει στην κυβέρνηση έχει να κάνει με το παιχνίδι των καθυστερήσεων από την πλευρά της τρόικας, αφού στόχος είναι η χώρα να πάρει όλη τη δόση-μαμούθ των 31,5 δις. ευρώ και όχι τμηματικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα