Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα

Διαβάστε τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012:

>

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο είστε απίστευτα ενεργητικοί και νιώθετε ότι μπορείτε να πάρετε την πέτρα και να τη στύψετε με τα χέρια σας. Συγχρόνως, ο έρωτας δεν παύει να σας απασχολεί, παρά τις οικονομικές δυσκολίες και τις αντιξοότητες που έχετε βαλθεί να ξεπεράσετε… ο κόσμος να χαλάσει. Επιπλέον, η τύχη είναι μαζί σας όσον αφορά σε ταξίδια και διευκολύνσεις σε μαθήματα και μετακινήσεις.

Οι γεννημένοι του 1986 θα αποδεχτείτε μια πρόταση χωρίς να πολυσκεφτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέσα σας γίνονται ανακατατάξεις και νιώθετε ότι πάση θυσία θέλετε να εξωτερικεύσετε όσα νιώθετε, διαφορετικά θα σκάσετε. Η ορμητικότητα, ωστόσο, του Κριού ίσως σας ωθήσει να κάνετε κάποιες αποκαλύψεις που μετά θα προτιμούσατε να είχατε αποφύγει. Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας στον 4ο ηλιακό οίκο θα είστε ιδιαίτερα γενναιόδωροι με τα μέλη της οικογένειάς σας. Οι γεννημένοι του 1985 θα πέσετε αλλά θα ξανασηκωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στο ενθουσιώδες ζώδιο του Κριού παίρνετε πρωτοβουλίες και κινείστε πρώτοι για να κανονίσετε εξόδους, συγκεντρώσεις, πάρτι και εκδηλώσεις στις οποίες θα συμμετέχει κόσμος και κοσμάκης. Παράλληλα, με το Δία στο δικό σας ζώδιο νιώθετε ότι ακόμα και αν η τύχη καθυστερεί, είναι με το μέρος σας και ως εκ τούτου βλέπετε το μέλλον με αισιοδοξία και δείχνετε θάρρος και τόλμη. Οι γεννημένοι του 1958 θα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, έχετε την ανάγκη να πάρετε κάποιες αποφάσεις γρήγορα και άμεσα όσον αφορά κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με την καριέρα ή την κοινωνική σας εικόνα. Οι ατομικές σας ικανότητες μπορεί να αναγνωριστούν ή να συμβάλουν στο να πετύχετε κάτι σημαντικό. Εν τω μεταξύ, με τον Άρη στον Σκορπιό διακατέχεστε από ισχυρά σεξουαλικά αισθήματα και φλερτάρετε και χαίρεστε τον έρωτα. Οι γεννημένοι του 1976 θα επιλέξετε κάτι διαφορετικό από αυτό που σκεφτόσασταν.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, συμμετέχετε ενεργά σε συζητήσεις και πράγματα που σχετίζονται με κοινωνική δικτύωση και δείχνετε ανοιχτοί τόσο στην επικοινωνία όσο και στην υιοθέτηση νέων ιδεών. Με τον Άρη στον 4ο ίσως κάποιες ενέργειές σας δε βρουν σύμφωνους συγγενείς και κοντινούς σας ανθρώπους όμως εσείς δε θα ακούσετε κανέναν και θα κάνετε το δικό σας. Οι γεννημένοι του 1971 θα διοχετεύσετε όλη σας την ενέργεια στη βελτίωση της εμφάνισής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιθυμείτε να αποδεσμευτείτε από κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις και συνάμα να φτάσουν στα χέρια σας όσο γίνεται πιο γρήγορα χρήματα που σας οφείλονται. Θα τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις, πιθανόν νωρίτερα από την προθεσμία που έχετε, γιατί δεν θέλετε να αγχώνεστε με τη σκέψη τους. Παράλληλα, θα αποκρύψετε τα αισθηματικά σας από τους άλλους. Οι γεννημένοι του 1981 θα δώσετε μεγάλη σημασία στο θεσμό της οικογένειας.

ΖΥΓΟΣ

Το ταίρι σας μπορεί να ζητήσει την ελευθερία ή την ανεξαρτησία του και αυτό να αποτελέσει αιτία για να διαπληκτιστείτε, καθώς θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε θέση κατηγορ

Keywords
Τυχαία Θέματα