Ξέφυγε ο Lewis Hamilton

Οι δύο συνεχόμενες νίκες του Lewis Hamilton, στη Βαρκελώνη και το Μονακό, τον έχουν εδραιώσει στην κορυφή της βαθμολογίας οδηγών.

Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, κατάφερε όχι μόνο να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση σε σχέση με τον teammate του στη Mercedes, Valtteri Bottas, αλλά να αποκτήσει και προβάδισμα 17 βαθμών!

Η τέταρτη νίκη του σε έξι αγώνες φέτος που ήταν η τρίτη του στους στενούς δρόμους του

Πριγκιπάτου, ανέβασε τη συνολική του συγκομιδή στους 137, έναντι 120 του Φινλανδού που αρκέστηκε στην τρίτη θέση. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά φέτος που τα ασημί βέλη δεν έκαναν το 1-2!

Παρά την προσπάθειά του να κλέψει τη νίκη από τον Hamilton, o Max Verstappen έμεινε εκτός βάθρου λόγω της ποινής 5 δευτερολέπτων από το συμβάν στο pit lane και ως αποτέλεσμα, έπεσε και τέταρτος στη βαθμολογία, με τον Sebastian Vettel να τον προσπερνά.

Ο Charles Leclerc που αποσύρθηκε από τον αγώνα έχασε έδαφος βαθμολογικά ενώ ο πέμπτος Pierre Gasly, έχει αρχίσει να εγκλιματίζεται στις απαιτήσεις της Red Bull Racing.

Best of the rest είναι πλέον ο Carlos Sainz που όχι μόνο συνέχισε το σερί που τον θέλει να βαθμολογείται σταθερά στον αγώνα της Κυανής Ακτής αλλά με την έκτη θέση, πέτυχε και το καλύτερο αποτέλεσμά του ως οδηγός της McLaren.

The post Ξέφυγε ο Lewis Hamilton appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα