Το μοναδικό Toyota LC79 Supertourer (video)

Η αυστραλιανή φίρμα μετατροπών τετρακίνητων οχημάτων Patriot Campers Off Road (PCOR εν συντομία) παρουσιάζει το νέο της δημιούργημα, που βασίζεται στο Toyota Land Cruiser.

Το συγκεκριμένο μοντέλο φέρει τον κωδικό Supertourer και όχι άδικα, καθώς εκτός του ιδιαίτερου μπλε

χρωματισμού, διαθέτει και άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά. Το σημαντικότερο από αυτά είναι βέβαια οι άξονες τύπου portal, χάρη στους οποίους τα διαφορικά και τα ημιαξόνια είναι τοποθετημένα ψηλότερα από το κέντρο των τροχών με την κίνηση να μεταφέρεται μέσω ειδικού συστήματος γραναζιών, επιτρέποντας εντυπωσιακά μεγάλη απόσταση από το έδαφος. Επίσης, η αύξηση των εκτός δρόμου χαρακτηριστικών του LC79 Supertourer ενισχύεται και από την τοποθέτηση μεγαλύτερων ελαστικών, ειδικά εξελιγμένων για χωμάτινη χρήση.

Εκτός των παραπάνω η PCOR εφοδιάζει το uber off road μοντέλο με τρία ρεζερβουάρ, συνολικής χωρητικότητας 290 λίτρων καυσίμου, ειδικά σχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες με ενσωματωμένους «εργάτες», φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, ενισχυμένα μαρσπιέ, ενώ από το μενού δεν λείπει η αλουμινένια καρότσα με ξεχωριστούς χώρους αποθήκευσης και το σνόρκελ. Να αναφέρουμε ότι κάτω από το καπό υπάρχει ένας υπερτροφοδοτούμενος V8 πετρελαιοκινητήρας  4,5 λίτρων με απόδοση 265 ίππων και 650 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

The post Το μοναδικό Toyota LC79 Supertourer (video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα