Το εντυπωσιακό πρωτότυπο GT μοντέλο της Honda

21:52 8/2/2021 - Πηγή: NewsAuto

Τα στελέχη της Honda δεν αρνούνται την δημιουργία ενός μελλοντικού μοντέλου που θα ανήκει στην κατηγορία των Gran Tourer.

Η ιαπωνική φίρμα δηλώνει απούσα σε ότι αφορά την παρουσία της σε μία κατηγορία όπως αυτή των πολυτελών κουπέ, με δύο σχεδιαστές της να δημιουργούν ένα πρωτότυπο μοντέλο που όπως δείχνουν και τα σχέδια διαθέτει εντυπωσιακή εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ricky Hsu και Nicholas Renner κατάφεραν να δώσουν μορφή στις ιδέες που είχαν κρυμμένες στο μυαλό τους, ενώ η Honda έχει καταθέσει τα κατάλληλα έντυπα για να λάβει την έγκριση του Αμερικάνικου Γραφείου Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας.

Οι ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες δεν κάνουν τα πράγματα πολύ ξεκάθαρα, αλλά φαίνεται ότι ολόκληρη η κεντρική ενότητα που εμφανίζεται σε μαύρο χρώμα μπορεί στην πραγματικότητα να είναι μία διάφανη επιφάνεια. Αυτό θα δημιουργήσει μία εντυπωσιακή εμφάνιση που θα εκθέσει εν μέρει ορισμένα από τα μηχανικά στοιχεία του οχήματος, όπως την γεωμετρία της ανάρτησης και το σύστημα μετάδοσης κίνησης.

Οι αιχμηρής σχεδίασης εμπρός προβολείς καταλαμβάνουν τις γωνίες του αμαξώματος και καταλήγουν κάτω από τα φτερά. Στη μάσκα κυρίαρχο τμήμα της κατέχει η πενταγωνική εισαγωγή αέρα, που μας θυμίζει την τρέχουσα σχεδιαστική γλώσσα της Acura. Η ανάγλυφη οροφή δημιουργεί μια κομψή, σιλουέτα, ενώ οι δύο σχεδιαστές έχουν τοποθετήσει τους τροχούς στα άκρα, ένα στοιχείο που χαρίζει μία δυναμική εμφάνιση. Πάντως ερωτηθείς ο εκπρόσωπος της Honda για το εάν θα δούμε μελλοντικά το συγκεκριμένο πρωτότυπο στους δρόμους, απάντησε ότι είναι απλά μία σχεδιαστική εργασία και τίποτα άλλο.

Διαβάστε επίσης:
Συγκριτικό: Honda e VS MINI Cooper SE VS Peugeot e-208
Δοκιμή: Honda Jazz Crosstar 1.5 e:HEV
Η Honda μας προϊδεάζει για το νέο HR-V

The post Το εντυπωσιακό πρωτότυπο GT μοντέλο της Honda appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα