Το απόλυτο Honda Civic Type R από την Mugen

Σκληροπυρηνικές εκδόσεις του Honda Civic Type R παρουσίασε η Mugen στο Σαλόνι του Tokyo με τις αλλαγές της διάσημης ιαπωνικής εταιρίας να δημιουργούν μία ακόμη πιο πολεμική ατμόσφαιρα στη σχεδίαση του Type R προχωρώντας και στα ενδότερα.
ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Civic Type R Mugen RC20GT ονομάζεται το άκρως εντυπωσιακό πακέτο βελτιώσεων που δημιούργησε η Mugen

για το σκληροπυρηνικό hatchback της Honda, το οποίο είδαμε για πρώτη φορά στο περσινό Σαλόνι του Tokyo.

Η Mugen το βελτίωσε ακόμη περισσότερο και τώρα το αναφέρει ως μοντέλο προπαραγωγής χωρίς όμως να δίνει ημερομηνία για την διαθεσιμότητα του στην αγορά. Αναφέρει ωστόσο πως η εξέλιξή του έγινε σε περιβάλλον πίστας με την συνολική βελτίωση να μην είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου. Παράλληλα οι άνθρωποι της Mugen αναφέρουν ότι δουλειά έχει γίνει και τον κινητήρα, χωρίς να προχωρούν σε αυτό το στάδιο σε λεπτομέρειες.

Στο χώρο της ιαπωνικής εταιρίας υπήρχε και το λευκό πρωτότυπο Mugen Civic Type R το οποίο σύμφωνα με την ανακοίνωσή της Mugen φέρει πολλά από τα στοιχεία του RC20GT, με ένα πιο συμβατικό “πρόσωπο” όμως, ενώ υπάρχουν και άλλα μέρη που θα προστεθούν σε αυτό, τα οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη. Μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο εντοπίζονται και στον διαχύτη του πίσω προφυλακτήρα αλλά και στην εξάτμιση με το λευκό να έχει διπλή απόληξη. Εσεις πιο από τα δύο προτιμάτε;

Keywords
Τυχαία Θέματα