Επιβεβαιώνει για Ferrari o Wehrlein

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενο άρθρο, ο Pascal Wehrlein βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Scuderia Ferrari για να αναλάβει το ρόλο του οδηγού εξέλιξης.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί αυτή η εξέλιξη αλλά το νέο είναι πως ο Γερμανός οδηγός που άφησε πρόσφατα την «οικογένεια» της Mercedes, επιβεβαίωσε τις επαφές αναζητώντας επιπλέον πρόγραμμα πέραν της συμμετοχής

του στη Formula E την τρέχουσα σεζόν.

«Τα πράγματα έχουν ως εξής. Υπάρχουν συζητήσεις αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Ένας από τους λόγους που επέλεξα να τρέξω στη Formula E, ήταν πως ήθελα να κάνω κι άλλα πράγματα ταυτόχρονα, σε άλλους θεσμούς. Και μία συνεργασία με τη Ferrari, σίγουρα θα ήταν μία καλή ευκαιρία», είπε ο 24χρονος.

Ο Wehrlein που έλυσε επίσημα τη συνεργασία του με τη Mercedes στις 31 Δεκεμβρίου, αναζήτησε νέους δρόμους στην καριέρα του καθώς μέσω των ασημί βελών, φαινόταν πως είχε χαθεί η δυνατότητα να τρέξει στη Formula 1 αφού stand by για τη γερμανική ομάδα είναι ήδη οδηγοί όπως οι Esteban Ocon και George Russell.

Έτσι, όλα δείχνουν πως θα καλύψει το κενό που άφησαν οι Antonio Giovinazzi και Daniil Kvyat που στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2019 θα τρέχουν με τις Alfa Romeo Sauber και Scuderia Toro Rosso αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα