Το Opel Astra “γίνεται” GSI

19:04 4/2/2018 - Πηγή: NewsAuto

Οι πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες του επερχόμενου Opel Astra GSI κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και μας δίνουν μια πρώτη γεύση για την κορυφαία έκδοση του μικρομεσαίου γερμανικού μοντέλου.


KΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ ([email protected])

Η Opel έφερε πρόσφατα στο προσκήνιο, μετά από αρκετά χρόνια, την κωδική ονομασία GSI που βλέπουμε πλέον στην γκάμα του νέου Insignia

Grand Sport. Όπως όλα δείχνουν, το δεύτερο μοντέλο που θα αποκτήσει έκδοση “GSI” θα είναι το Astra. Οι κατάσκοποι απαθανάτισαν το αυτοκίνητο να κάνει δοκιμές εξέλιξης στο δρόμο και μας παρουσιάζουν τις πρώτες του εικόνες.

Από αυτές διακρίνουμε ότι οι άνθρωποι της Opel έχουν κάνει μικρές αισθητικές αλλαγές όπως η εμπρόσθια μάσκα, τα μεταλλικά περιγράμματα στους προβολείς ομίχλης, τα πλαϊνά σπόιλερς, αλλά και τον πίσω διαφορετικό προφυλακτήρα που φιλοξενεί τις δύο απολήξεις της εξάτμισης. Επίσης, μέσα από τις σιδερένιες ζάντες παρατηρούμε τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων, οι οποίες θα ενισχύουν την σπορτίφ εικόνα του μοντέλου παραγωγής.

Όσον αφορά το μηχανικό σύνολο που θα κινεί το νέο Opel Astra GSI, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτω από το καπό θα συναντήσουμε τον 1,6 τούρμπο του Peugeot 308 GTi με απόδοση κοντά στα 300 άλογα (με χρήση μπλοκέ διαφορικού στον εμπρός άξονα). Έτσι, αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, η έκδοση GSI θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας, αντικαθιστώντας προς το παρόν την OPC που είδαμε στις προηγούμενες γενιές.

Keywords
Τυχαία Θέματα