Της αρέσουν τα… τεράστια

Δεν υπήρχε αμφιβολία πως το Mercedes τζιπ της γνωστής celebrity κάνει μπαμ από χιλιόμετρα μακριά, όπως άλλωστε και τα περιβόητα οπίσθιά της!

Ποιος είπε πως τα πίσω μέρος των αυτοκινήτων δεν έχει ενδιαφέρον; Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μία Mercedes G63 AMG πίσω από της οποίας το τιμόνι βρίσκεται

η Kim Kardashian που κατάφερε να τραβήξει την προσοχή της Nissan, πριν από μερικές μέρες. Αυτή την φορά θα ασχοληθούμε με το τζιπ της το οποίο έχει επιμεληθεί η αμερικανική εταιρεία βελτιώσεων Platinum Motorsports.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός κινητήρας είναι ο V8 των 5.500 cc με τα δύο turbo, ο οποίος αποδίδει 544 PS. Το μέγεθος της αναβάθμισης δεν στην G-Wagen της Kim δεν είναι γνωστό, αλλά σίγουρα οι τεράστιες ζάντες είναι μέρος του πακέτου όπως και η μάσκα με το χαρακτηριστικό bull bar, που μάλλον προορίζεται για να …απωθεί τους παπαράτσι!

Πάντως, οπίσθια σαν της Kim Kardashian δεν κάθονται όπου κι όπου κι αυτό ισχύει και για τα αυτοκίνητά της. Έτσι, στο γκαράζ της -εκτός από τη G63 AMG- φιλοξενούνται μια Bentley Continental GT, μια Ferrari 458 Italia, μια Rolls Royce Ghost και μια Phantom καθώς και ένα Range Rover.

prada shoes for men
corriere hermes
hogan online
ray ban outlet
ray ban sunglasses sale
michael kors handbags
scarpe prada
outlet hogan
hogan scarpe
michael kors bags
Keywords
Τυχαία Θέματα