Porsche Studio στη Βηρυτό

Η Porsche ενισχύει την παρουσία της στη Μέση Ανατολή ανοίγοντας το τρίτο Porsche Studio στον κόσμο, στη Βηρυτό. Παρόμοια με τα “Porsche on Sylt” και “Porsche Studio Guangzhou”, ο νέος χώρος της πρωτεύουσας του Λιβάνου υιοθετεί μια καινοτόμα μορφή πωλήσεων, επιτρέποντας στον κατασκευαστή σπορ αυτοκινήτων να αλληλεπιδρά με πελάτες της.

Οι νέες εγκαταστάσεις βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας στους πελάτες πλήρη εικόνα

των υπηρεσιών της μάρκας. Διαθέτει ξεχωριστούς χώρους, με τα ειδικά στοιχεία ήχου και αρώματος να δημιουργούν μια εμπειρία που απευθύνεται σε όλες τις αισθήσεις των επισκεπτών.

Η Βηρυτός, ως το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της χώρας, είναι ιδιαίτερα ελκυστική ως τόπος για ένα Porsche Studio. Η νέα ιδέα των πωλήσεων είναι ένα σημαντικό μέσο για την περαιτέρω αύξηση της ελκυστικότητας της μάρκας και την προσέλκυση νέων οπαδών και πελατών, ειδικά σε αναπτυσσόμενες αγορές

λέει ο Detlev von Platen, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής που είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ της Porsche AG.

Το Porsche Studio Beirut βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην εμπορική συνοικία Solidaire, καλύπτοντας μια έκταση άνω των 300 τετραγωνικών μέτρων, δίνοντας στην μάρκα μια ισχυρή παρουσία στο άμεσο περιβάλλον των σημερινών και μελλοντικών πελατών της. Όλη η γκάμα των οχημάτων της Porsche είναι διαθέσιμο για test drive και εάν ο πελάτης ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε αγορά, τότε μπορεί να παραμετροποιήσει το νέο του αυτοκίνητο όπως το επιθυμεί μέσω του Trimming & Configuration Labs που βρίσκεται στον χώρο.

Η Porsche αναπτύσσει συνεχώς το τοπίο των πωλήσεων, με τα Porsche Centres να βρίσκονται στο επίκεντρο, ενώ εκτός από τα Porsche Studios, υπάρχουν επί του παρόντος πέντε Porsche Experience Centres σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντας στους πελάτες και τους οπαδούς της να γνωρίσουν το σήμα της αλλά και να δοκιμάσουν την ισχύ, την αγωνιστικότητα και την ασφάλεια των οχημάτων της.

[See image gallery at www.autoblog.gr]
Keywords
Τυχαία Θέματα