Τι εκπλήξεις κρύβει η Opel;

17:51 3/4/2018 - Πηγή: NewsAuto

Στους σχεδιαστές των αυτοκινητοβιομηχανιών αρέσει να κάνουν εκπλήξεις στους πελάτες και να φτιάχνουν σχεδιαστικές λεπτομέρειες μέσα στο αυτοκίνητο, για να το κάνουν ιδιαίτερο.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Βέβαια, να πούμε ότι αυτά που δημιουργούν συνήθως δεν έχουν άλλο σκοπό παρά την ευχαρίστηση τη δική τους και των πελατών τους, καθώς δεν χρησιμέυουν κάπου εκτός από το να το ομορφαίνουν.

Η Opel επιλέγει να φτιάχνει μικρούς καρχαρίες. Και αν αναρωτιέσαι γιατί καρχαρέις, δεν έχουμε να σου δώσουμε κάποια

απάντηση, αφού δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος.

Η ιστορία ξεκινά από το 2004, όπου ένας σχεδιαστής σχεδίασε στο ντουλαπάκι ενός Corsa έναν καρχαρία. Το αφεντικό το είδε, του άρεσε και το μοντέλο βγήκε στην παραγωγή. Λίγα χρόνια αργότερα, ένας άλλος σχεδιαστής «έκρυψε» τρεις καρχαρίες μέσα στο minivan Zafira και μετά στο αυτοκίνητο πόλης Adam, στο Astra και στο sedan Insignia. Ακόμη και τώρα η αυτοκινητοβιομηχανία συνεχίζει το έθιμο. Έχουν βάλει μερικούς από καρχαρίες στα crossover Crossland X και Grandland X.

«Ενθαρρύνω πάντα τους σχεδιαστές μας να «κρύβουν» καρχαρίες στο εσωτερικό των αυτοκινήτων σε όλα τα νέα σχέδια. Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες, συμβολίζουν αυτό που διακρίνει την Opel, το ότι είμαστε παθιασμένοι με κάθε λεπτομέρεια του εσωτερικού μας, φανατικοί στην επιδίωξη για ποιότητα, αλλά πάντα με ένα διασκεδαστικό τρόπο», δήλωσε ο διευθυντής εσωτερικών σχεδίων της εταιρίας, Karim Giordimaina.

Keywords
Τυχαία Θέματα