Θα δούμε και Audi Q1;

12:34 2/8/2017 - Πηγή: NewsAuto

Πριν από μερικά χρόνια, συζητήθηκαν πολλά για το αποκαλούμενο Q1, ένα νέο, εισαγωγικό crossover που σχεδιάστηκε για να μεταφέρει τον Γερμανό κατασκευαστή όπου ποτέ δεν ήταν πριν. Που βρισκόμαστε σήμερα και τι αναφέρει η Audi;

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Για άγνωστους λόγους, η Audi άλλαξε τελικά το όνομα του σε Q2, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί το εμπορικό σήμα Q1. Θα αποφασίσει να χρησιμοποιήσει το όνομα σε ένα ακόμη μικρότερο crossover; Είναι δυνατό, αλλά τίποτα τέτοιο δεν έχει αναφερθεί από την ίδια την Audi.

Αυτή

η απόδοση από τον σχεδιαστή της Behance, Florian Westermann, δείχνει πώς οραματίζεται το Q1 και το έχει φτιάξει έχοντας σίγουρα σύγχρονους μπαμπάδες στο μυαλό του. Ότι και να αποφανθεί γι αυτό η γερμανική φίρμα, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η συγκεκριμένη ιδέα είναι αρκετά cool…

Tο μικρό crossover είναι δίθυρο και υιοθετεί μια χαμηλή οροφή όπως επίσης και ένα απότομο τελείωμα σχεδιαστικά, στο πίσω παράθυρο, ενισχύοντας έτσι, ακόμη περισσότερο τη συμπαγή αίσθηση. Επίσης υπάρχει μια μάσκα εμπνευσμένη από άλλα αδελφά μοντέλα της φίρμας και συνδυάζεται με εντυπωσιακές εισαγωγές αέρα, λεπτούς προβολείς LED και αρκετές κίτρινες λεπτομέρειες.

Με την ασταμάτητη ζήτηση για crossovers και SUV το τελευταίο διάστημα, μπορεί να μην είναι κακή ιδέα για την Audi να κατέβει ακόμη πιο κάτω σε ότι αφορά στα οχήματα ελεύθερου χρόνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα