Τι κέρδισε ο MVP 2017 του μπέιζμπολ;

20:03 1/8/2017 - Πηγή: NewsAuto

Η Chevrolet αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους χορηγούς του Major League Baseball και γι’ αυτό έκανε και ένα πολύ μεγάλο δώρο στον νικητή του All-Star Game.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Η αμερικανική μάρκα χρηματοδοτεί το Major League

Baseball επί 12 χρόνια κι έχει παραχωρήσει μερικά από τα τελευταία της αυτοκίνητα σε κάποιους από τους πιο πολύτιμους παίκτες του MLB. Φέτος στο All-Star Game του 2017, ο Robinson Canó, κέρδισε τον πολυπόθητο τίτλο του MVP.

O 34χρονος επαγγελματίας αθλητής είχε τη δυνατότητα να διαλέξει ανάμεσα στα Corvette Grand Sport και το Colorado ZR2. Εκείνος επέλεξε το πρώτο. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει έναν 6,2 lt κινητήρα και κάνε τα 0-100 km/h σε 3,6 δευτερόλεπτα. Έγινε δικό σε χρώμα μπλε μεταλλικό με μια λευκή κεντρική λωρίδα που θυμίζει μια επιστροφή πίσω στο αρχικό Grand Sports του 1963.

«Συγχαρητήρια στον κ. Canó για τη μεγάλη νίκη! Ο Robinson έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση απόψε και αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα για όλους και δείχνει στους φιλάθλους του μπέιζμπολ και ειδικά στα παιδιά μας την σημαντικότητα της αποφασιστικότητας και της ομαδικότητας κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Chevrolet είναι περήφανη που παρουσιάζει το βραβείο του MVP», είπε ο αντιπρόεδρος της Chevrolet Brian Sweeny.

Keywords
Τυχαία Θέματα