Θα αναβληθεί η μάχη της Pole στην Ιαπωνία;

Στο έλεος του τυφώνα «Hagibis» βρίσκεται το ιαπωνικό Grand Prix, καθώς η Σουζούκα αναμένεται να «χτυπηθεί» το προσεχές Σάββατο!

Πρόκειται για υπέρ-τυφώνα που εδώ και μέρες έχει γνωστοποιηθεί πως ενδέχεται να επηρεάσει το αγωνιστικό τριήμερο του ιαπωνικού Grand Prix, δέκατου έβδομου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ήδη έχουν ματαιωθεί δύο αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι (Αγγλία vs Γαλλία και Νέα Ζηλανδία vs Ιταλία) ενώ οι διοργανωτές

του αγώνα της Formula 1 παρακολουθούν στενά την πορεία του φαινομένου.

«Η FIA, η Formula 1, η πίστα της Σουζούκα και η Ιαπωνική Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού παρακολουθούν στενά τον τυφώνα Hagibis και το πιθανό αντίκτυπο που θα έχει στο 2019 FIA Formula 1 Japanese Grand Prix. Γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ελαχιστοποιηθεί η επιρροή του φαινομένου στο πρόγραμμα του τριημέρου, ωστόσο η ασφάλεια των θεατών, των αγωνιζομένων και όλων στην στην πίστα της Σουζούκα παραμένουν προτεραιότητα. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση προσεχώς», ανέφερε ανακοίνωση της F1.

Update: #Hagibis will most likely pass #Suzuka about 150 km to the southeast on Saturday afternoon JST as a strong typhoon, equivalent hurricane category 3.

Torrential rain and gusts above 100 kph are expected. There is no chance for any track activities!

(1/3)#F1 #JapaneseGP pic.twitter.com/wrzhOBnOab

— Steffen Dietz (@sdietzf1) October 10, 2019

Ήδη έχει ματαιωθεί ο αγώνα της ιαπωνικής Formula 4, που άλλωστε δεν ήταν πρωταθληματικός για να ανοίξει χώρος στο πρόγραμμα της Κυριακής. Κι αυτό διότι οι προβλέψεις λένε πως ο τυφώνας θα περάσει το Σάββατο μόλις 150 χιλιόμετρα Νότιο-Ανατολικά της πίστας, με σφοδρές καταιγίδες και ανέμους η ταχύτητα των οποίων θα περνάει τα 100 km/h.

Animation of forecasted 3 hourly precipitation.

Friday: Isolated light showers possible, mostly dry.
Saturday: Frequent rain with periods of very heavy rain.
Sunday: Dry.#Hagibis #F1 #JapaneseGP @UBIMET pic.twitter.com/gdWR29QRgV

— Steffen Dietz (@sdietzf1) October 10, 2019

Το πιθανότερο σενάριο βάσει των παραπάνω, είναι οι κατατακτήριες δοκιμές να μεταφερθούν το πρωί της Κυριακής που ο καιρός εκτιμάται πως θα είναι καλός καθώς ο τυφώνας θα έχει περάσει. Η απόφαση σχετικά θα παρθεί την Παρασκευή, ημέρα που η δράση (που περιλαμβάνει δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών) αναμένεται να ολοκληρωθεί κανονικά αφού οι καιρικές συνθήκες θα είναι ακόμα καλές.

The post Θα αναβληθεί η μάχη της Pole στην Ιαπωνία; appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
υπερ τυφωνας ιαπωνια
Τυχαία Θέματα