Μάργκοτ Ρόμπι: Η λύκαινα της Γουόλ Στριτ θα είναι η νέα Barbie!!

Η καυτή ξανθιά που τρέλανε τον Λεονάντο Ντι Κάπριο στην ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε θα ενσαρκώσει την πιο διάσημη κούκλα στον κόσμο και οι άντρες λυπούνται γι΄αυτό

Δεν υπήρχε περίπτωση να ξεχάσεις την συγκεκριμένη σκηνή από το «Ο λύκος της Γουόλ Στριτ», όταν ο Ντι Κάπριο και η Μάργκοτ Ρόμπι επιστρέφουν στο διαμέρισμα της τελευταίας μετά την πρώτη τους έξοδο. Ο Λίο που υποδυόταν τον διαβόητο χρηματιστή Τζόρνταν Μπέλφορντ, την περιμένει ενώ αυτή πάει να βάλει κάτι πιο άνετο χαζεύοντας την επίπλωση και τους πίνακες.
Όταν η πόρτα ανοίγει το «να βάλω κάτι πιο άνετο»

μεταφράστηκε στο «βγαίνω ολογυμνη μόνο με ζαρτιέρες και γόβες και να δούμε αν αντέξεις», κάτι που ήταν απόλυτα φυσιολογικό να μην συμβεί.

Δεν ξέρουμε πως κατόρθωσε ο Λίο να παραμείνει ψύχραιμος και μόνο ηθοποιός αγκαλιάζοντας αυτή την γυναικάρα, η οποία χάρισε στο ανδρικό κοινό της ταινίας αξέχαστες σκηνές.
Γι’ αυτό μόνο η θλίψη κυριαρχεί στο αρσενικό φύλο για την επιλογή της να είναι η κινηματογραφική Barbie, να ενσαρκώσει δηλαδή την πιο διάσημη κούκλα όλων των εποχών.
Είναι ξεκάθαρο ότι το κορίτσι έχει έρθει σε αυτό το κόσμο για να μεγαλουργήσει στο σινεμά ως μια φονική ξανθιά με μυαλό και θανατηφόρες καμπύλες.
Δώστε της λοιπόν έναν ρόλο της προκοπής…

The post Μάργκοτ Ρόμπι: Η λύκαινα της Γουόλ Στριτ θα είναι η νέα Barbie!! appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα