Τα πιο σέξι ανδρικά ζώδια! Εσύ είσαι σε αυτά;

Λένε πως υπάρχουν κάποια ζώδια, τα οποία ξεχειλίζουν από ερωτική λίμπιντο. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που πιστεύουν στα ζώδια και μάλιστα στην πρώτη γνωριμία θα ρωτήσουν το ζώδιο, για να μαζέψουν πληροφορίες.

Εσείς λοιπόν αγόρια που είστε ένα από τα παρακάτω ζώδια δεν έχετε να φοβάστε πολλά όσον αφορά το ερωτικό κομμάτι. Ποια ζώδια θεωρούνται ότι έχουν την πιο έντονη σεξουαλικότητα, είναι πολύ παθιασμένα και αφόρητα sexy;

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος έχει από γεννησιμιού του ανεβασμένη λίμπιντο και τέτοιο αισθησιασμό που… ζαλίζει. Το σεξαπίλ του είναι έντονο και όσο πιο πολύ ώρα βρίσκεσαι δίπλα του, τόσο πιο τολμηρές εικόνες σου δημιουργεί στο μυαλό. Από την άλλη, βγάζει ένταση, πάθος, κτητικότητα, όλα αυτά δηλαδή που δικαιολογούν γιατί ψηφίστηκε. Την αντοχή πού την πας; Είναι ο μόνος που υπόσχεται μαραθώνιους σεξ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Ταύρου και μπορεί να τον ρίξει από το βάθρο της πρώτης θέσης των ζωδίων με αυξημένη λίμπιντο, αν το θέλει. Θεωρείται ο ακαταμάχητος, σέξι και μοιραίος και η αλήθεια είναι ότι τα επίπεδα σεξουαλικότητάς του είναι πολύ υψηλά. Ένα βλέμμα του είναι αρκετό για να σε στείλει. Θα σου προσφέρει μια αξέχαστη νύχτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης με την cool και ανάλαφρη στάση του συχνά μπερδεύει το αντίθετο φύλο και -ας πούμε- ότι με την πρώτη «δε γεμίζει το μάτι». Αλλά, αυτό είναι και το «κόλπο» για να αποκτήσει άμεση πρόσβαση. Παίζει αρκετά, χειρονομεί, πετάει υπονοούμενα και διάφορα σχόλια, κάνοντας την άλλη πλευρά να αναρωτιέται, αν τα εννοεί όλα αυτά ή αστειεύεται. Όταν θα κάνει κίνηση, θα κόψει κάθε γέλιο μαχαίρι, καθώς στο κρεβάτι είναι φωτιά και λαύρα.

ΛΕΟΝΤΑΣ
Το φλογερό του ταμπεραμέντο αλλά κι η σταθερότητα στο στόχο του δίνουν τη θέση στην πεντάδα. Ορμητικός αλλά με στιλ, παθιάρης τόσο – όσο και αφόρητα sexy, όταν συναντήσει το αντικείμενο του πόθου του βγάζει το λιοντάρι από μέσα του… Το σεξ μαζί του δεν είναι ποτέ βαρετό, γιατί είναι απίστευτα δημιουργικός και εφευρετικότατος στην κρεβατοκάμαρα.

ΚΡΙΟΣ
Αποτελεί ένα ζώδιο που γεννήθηκε με μπόλικη δόση σεξουαλικότητας και πάθους, που βγάζει σε κάθε του κίνηση. Προκαλεί, διεκδικεί, πρεσάρει ασταμάτητα, δεν αφήνει περιθώρια για αντιδράσεις κι αντιστάσεις και στο σεξ θα βγάλει τη φωτιά του και θα αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια του. Μπορεί να μην έχει μεγάλη διάρκεια, αλλά μία φορά για τον Κριό ίσον καμία.

Πηγή: astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα