Tο ιδιωτικό γκαράζ για συλλέκτες

Ένα πολύ ξεχωριστό έργο ολοκληρώνεται στη Νότια Φλόριντα, το οποίο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει μερικά από τα καλύτερα συλλεκτικά αυτοκίνητα της Palm Beach.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Το Hangar κατασκευάστηκε για motorsport, μουσική, κρασί και τέχνη και δημιουργεί ένα αποκλειστικό κοινωνικό περιβάλλον για να αλληλεπιδρούν οι συλλέκτες, να δημιουργούν νέες φιλίες και να ενισχύουν τις παλιές.

Η απόκτηση ωραίων αυτοκινήτων, έργων τέχνης και συλλεκτικών αντικειμένων είναι ένα πάθος που συχνά αντιμετωπίζει

ο ιδιοκτήτης το πρόβλημα που πρέπει να βρει τον κατάλληλο χώρο για την ασφαλή αποθήκευση τους. Το Hangar είναι πραγματικά μια “νέα κατηγορία ακινήτων”, όπου βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Palm Beach στο Haverhill Business Park. Υπάρχουν συνολικά 41 κλιματιζόμενα ιδιωτικά γκαράζ με ιδιωτική τουαλέτα το καθένα.

Το Owners Lounge είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο στους ιδιοκτήτες και τους επισκέπτες του, διαθέτει χώρους lounge και μπαρ για κοινωνικές εκδηλώσεις και ιδιωτική αίθουσα συνεδριάσεων, επιπλωμένη αποκλειστικά από τη Roche Bobois.

Αυτή η εκπληκτική αρχιτεκτονική εγκατάσταση δεν μοιάζει με τίποτα. Αρχίζοντας από τον Ιανουάριο του 2019, το Hangar θα φιλοξενεί ιδιωτικές εκδηλώσεις για μερικές από τις πιο πολυπόθητες παγκοσμίου φήμης μάρκες αυτοκινήτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα