ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα νέα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται στην Φρανκφούρτη

Σήμερα ξεκινά η 67η Διεθνής Έκθεση της Φρανκφούρτης, όπου αποκαλύπτονται πολλά και σημαντικά μοντέλα. Το Newsauto ταξιδεύει στη Γερμανία και σας μεταφέρει όλες τις τελευταίες εξελίξεις από το μεγαλύτερο-επί ευρωπαϊκού εδάφους-Motor Show της χρονιάς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ

Πολλές και σημαντικές είναι οι πρεμιέρες μοντέλων στην έκθεση της Φρανκφούρτης, η οποία θα διαρκέσει από τις 14 έως τις 24 Σεπτεμβρίου (σήμερα και αύριο η πρόσβαση γίνεται μόνο από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης).

Όπως θα δείτε και παρακάτω, το ενδιαφέρον θα είναι ιδιαίτερα αυξημένο φέτος καθώς παρουσιάζονται σημαντικά μοντέλα απ όλες σχεδόν τις κατηγορίες (δείτε εδώ ποιοι κατασκευαστές θα απουσιάζουν). Tα SUV & Crossover θα έχουν την τιμητική τους, όπως είναι φυσικό, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και μοντέλα υψηλών επιδόσεων όπως η νέα Ferrari Portofino & η BMW M5.

Ακολουθεί η λίστα με τα σημαντικότερα μοντέλα που κάνουν ντεμπούτο στην έκθεση, η οποία θα ανανεώνεται συνεχώς. Ο απεσταλμένος δημοσιογράφος του Newsauto, Πάνος Σεϊτανίδης, βρίσκεται στην έκθεση της Φρανκφούρτης και θα μας μεταφέρει συνεχώς πληροφορίες γύρω από τα μοντέλα που παρουσιάζονται στη γερμανική πόλη.

ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Audi A8Audi RS4 Avant Audi RS5 SportbackBMW X3 Ford Mustang (facelift)Citroen C3 Aircross Dacia DusterFord EcoSport ST-Line Honda JazzHyundai i30 N Hyundai KonaJaguar E-Pace Kia StonicMercedes S-Class Coupe & Cabrio Mercedes X-ClassPorsche CayenneRenault Megane RSSEAT AronaSkoda KaroqSubaru Impreza Suzuki Swift SportOpel Insignia GSi Volkswagen PoloVolkswagen T-Roc Ferrari PortofinoBMW M5

(Νέες αφίξεις υψηλών επιδόσεων)

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Mercedes-AMG Project 1 HypercarMercedes-Benz EQ A Smart Vision EQ ForTwoHonda Urban EV Concept
Keywords
Τυχαία Θέματα