Πόσα άλογα έχει το Audi SQ5 της ΑΒΤ;

Η ABT τροφοδοτεί πλέον με νέο ισχυρότερο αίμα τη δεύτερη γενιά του Audi SQ5, καθιστώντας το τώρα τουλάχιστον 20% πιο δυνατό από την συμβατική εργοστασιακή έκδοση. Ότι πάρει κανείς καλό είναι σε αυτή τη ζωή, το ίδιο ισχύει και με την ιπποδύναμη. Οι Γερμανοί ξέρουν καλύτερα…

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Αυτή τη φορά δεν έγινε γνωστό τι ακριβώς έκανε ο επίσημος βελτιωτικός οίκος προκειμένου να αυξήσει την ισχύ (τα μυστικά του

επαγγέλματος βλέπετε), αλλά αυτό που ενδιαφέρει τους πάντες είναι ότι το πιο σπορ πολυτελές SUV που κατασκευάστηκε ποτέ στο Ίνγκολσταντ, παράγει πια από τον κινητήρα του 425 ίππους και 550 Nm ροπής, κάτι που ερμηνεύεται σε 71 ίππους και 50 Nm επιπλέον του εταιρικού αδελφού του.

Η ABT πιστεύει ότι οι επιπλέον δυνατότητες θα πρέπει να αντικατοπτρίζονται στο αμάξωμα, έτσι έχουν επίσης εξελίξει μερικές εξωτερικές αναβαθμίσεις για το νέο Audi SQ5. Εντούτοις, δεν είναι ακόμα έτοιμοι για ανακοινώσεις, αλλά όσοι αναζητούν λίγο περισσότερο οπτικό suspense θα μπορούσαν να επιλέξουν μια από τις μεγάλες διαστάσεις για τους τροχούς που προσφέρει η γερμανική εταιρεία, σε διάμετρο 20 και 21 ιντσών, με διαφορετικά σπορ σχέδια.

Η ABT, δεν έχει ξεχάσει εκείνους που επέλεξαν άλλες εκδόσεις του Audi Q5 δεύτερης γενιάς, αναφέροντας πως μια “έγχυση επιδόσεων” έρχεται στον κινητήρα 2.0 TFSI με 252 ίππους. Μια μικρή έκρηξη ισχύος σχεδιάζεται επίσης για την έκδοση TDI 2.0 λίτρων, η οποία θα αυξήσει την ισχύ από τους 190 ίππους και τα 400Nm ροπής, σε 215 ίππους και 440 Nm ροπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα