Τα «μωρά» του Γκόρντον Ράμσεϊ στην πίστα (video)

Ο διάσημος Βρετανός σεφ και tv persona αποφάσισε να ξεσκονίσει τον στόλο των προσωπικών αυτοκινήτων του, κάνοντας μερικούς γύρους αυτός και η παρέα του στην πίστα του Brands Hatch.

Έχοντας στην κατοχή του πάνω από 40 εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, εκ των οποίων αρκετά είναι βραβευμένα με αστέρια Michelin, αλλά και εκατοντάδες τηλεοπτικές εμφανίσεις, ο Γκόρντον Ράμσεϊ θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους σεφ

παγκοσμίως. Επίσης είναι και λάτρεις διαφόρων supercar, κυρίως μοντέλων της Ferrari, όπως μίας LaFerrari Aperta, μίας F12 TDF και μίας Superamerica.

Μία ωραία ημέρα, ο 53χρονος σεφ αποφάσισε να βγάλει τα αυτοκίνητά του στο φως του ήλιου, καλώντας παράλληλα αγαπημένους του φίλους και συγγενείς στην πίστα του Brands Hatch, με σκοπό να τα οδηγήσουν. Εκτός των παραπάνω μοντέλων, ο στόλος του Ράμσεϊ περιλαμβάνει μία Porsche 918 Spyder, ένα BAC Mono, την Aston Martin DBS Superleggera, αλλά κυρίως το πρόσφατο απόκτημά του, την εξωφρενικής σχεδίασης και ιπποδύναμης McLaren Senna. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, οι αντιδράσεις τόσο του ιδιοκτήτη των ονειρικών αυτοκινήτων , όσο και των φίλων του, είναι σε αρκετές περιπτώσεις ακραίες, όπως για παράδειγμα βγαίνοντας από το εσωτερικό της Senna.

The post Τα «μωρά» του Γκόρντον Ράμσεϊ στην πίστα (video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα