Τα μελλοντικά πλάνα της DS

Η DS ανακοίνωσε πρόσφατα μετά την κατάρτιση των μελλοντικών της σχεδίων πως κάθε χρόνο σκοπεύει να λανσάρει από ένα νέο μοντέλο, το οποίο θα είναι ηλεκτρικό ή υβριδικό. Όπως έχουμε ξαναγράψει, το πρώτο μοντέλο σε αυτή τη νέα εποχή είναι το ηλεκτρικό DS 7 Crossback.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Το DS 7 Crossback E-Tense φορά έναν κινητήρα

βενζίνης που συνεργάζεται με το νέο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων του ομίλου. Μια μπαταρία ιόντων λιθίου των 13 KWh, βρίσκεται τοποθετημένη κάτω από τα καθίσματα της δεύτερης σειράς, ενώ η ισχύς προσεγγίζει τους 200 ίππους.

Από επίσημα χείλη προέκυψε πως μέχρι το 2025, πάνω από το 1/3 της γκάμας της DS θα αποτελείται από ηλεκτρικά ή υβριδικά μοντέλα. Ο όμιλος PSA, έχει εναποθέσει στη DS τον ρόλο του πλοηγού στις τεχνολογίες του μέλλοντος, έτσι αυτή θα είναι η πρώτη εταιρία μέσα στο γαλλικό Group όπου θα υιοθετήσει τις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης. Η εταιρία έχει δηλώσει πως μέσα σε τρία χρόνια θα έχει έτοιμο το απαιτητικό στάδιο 3 της αυτόνομης οδήγησης, το οποίο επίσης ενδέχεται να δούμε σε κάποιο από τα επόμενα μοντέλα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα