Νέα προειδοποίηση Verstappen προς Red Bull

Μπορεί ο Max Verstappen να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Red Bull Racing μέχρι το 2019, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τον ανταγωνισμό (Mercedes, Ferrari) να φλερτάρει μαζί του. Και η παρούσα φόρμα της αυστριακής ομάδας δίνει τροφή σε τέτοια φλερτ.

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

O 19χρονος κέρδισε στο ντεμπούτο του με την RBR,

πέρυσι στη Βαρκελώνη, όμως παρότι έχει πολλάκις δείξει το σπάνιο ταλέντο του, δεν έχει βρεθεί ξανά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Πράγμα που ως επί το πλείστον οφείλεται στην παρούσα αδυναμία των «ταύρων» να κοιτάξουν στα μάτια τους δύο άμεσους ανταγωνιστές τους.

Ο Ολλανδός δεν δείχνει πως έχει τάσεις φυγής όμως ρίχνει προειδοποιητικές ατάκες καθώς αυτό που τον ενδιαφέρει, είναι να έχει στα χέρια του ένα μονοθέσιο ικανό για πρωταθλητισμό.

«Έχω ξαναπεί πως δεν θα υπάρχει λόγος να φύγω αν έχω ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε στο επίπεδο που θα ήθελα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τα παρατάς με τη μία. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά. Όμως μετά από δύο, τρία χρόνια χωρίς βελτίωση, τα πράγματα αλλάζουν. Δουλεύουμε σκληρά προσπαθώντας να βελτιωθούμε και του χρόνου θα κριθεί το τι θα κρύβει το μέλλον», είπε ο Verstappen με τα λόγια του να φιλοξενούνται στο planetf1.com.

Φέτος ο νεαρός οδηγός είναι εξαιρετικά άτυχος καθώς μετράει πέντε εγκαταλείψεις σε έντεκα αγώνες. Ως αποτέλεσμα έχει περιοριστεί στους 67 βαθμούς, που τον τοποθετούν στην έκτη θέση της κατάταξης οδηγών.

Keywords
Τυχαία Θέματα