Στα ύψη η τιμή των καυσίμων – «Φουλάρουν» με… 2,80 ευρώ!

Η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής απαιτεί την μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης .

Με την τιμή της αμόλυβδης να έχει αγγίξει πλέον το 1,60 ευρώ αρκετοί ιδιοκτήτες οχημάτων επισκέπτονται τα πρατήρια υγρών καυσίμων για να τα «φουλάρουν» ζητώντας αμόλυβδη αξίας 2,80 ευρώ!

Αυτά και άλλα πολλά τέτοια περιστατικά συνθέτουν την Ελλάδα της κρίσης και της ανέχειας με τους καταναλωτές να ζητούν καύσιμα αξίας 5 έως 10 ευρώ για τα αυτοκίνητά τους και τα πρατήρια καυσίμων να εκπέμπουν SOS

εξαιτίας της κατακόρυφης πτώσης που καταγράφει η ζήτηση.

Η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής κ. Μαρία Ζάγκα ανέφερε περιστατικό το οποίο είναι ενδεικτικό της κατάστασης και συνέβη στο πρατήριό της όπου ιδιοκτήτης αυτοκινήτου ζήτησε να βάλει αμόλυβδη αξίας 2,80 ευρώ!

Η κ. Ζάγκα κάνει λόγο για παιχνίδια των ισχυρών που κερδίζουν εις βάρος των υπολοίπων και σημειώνει ότι στα 10 πρατήρια που κλείνουν τα 6 γίνονται εταιρικά.

Η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής απαιτεί τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης καθώς όπως επισήμανε η πτώση άρχισε από τα Χριστούγεννα που πέρασαν, τα οποία χαρακτήρισε τα πιο φτωχά για τον κλάδο.

Τέλος η κ. Ζάγκα επισήμανε με έμφαση ότι οι πρατηριούχοι έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν αυθημερόν παραγγελίες και πρόσθεσε ότι αποτελούν τον μεσαίο κρίκο που εξαφανίζεται…

The post Στα ύψη η τιμή των καυσίμων – «Φουλάρουν» με… 2,80 ευρώ! appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα