Σε Spyder, Coupe και wagon το Audi e-tron GT

Όπως η Porsche έτσι και η Audi σχεδιάζει να αντιμετωπίσει το Tesla Model S εισάγοντας ένα γρήγορο, ηλεκτρικό τετράθυρο μοντέλο το οποίο μπορεί να φτάσει στα 100 km/h από στάση σε περίπου 3,5 sec, ενώ το σημαντικότερο είναι πως θα διαθέτει αυτονομία 400 km με μία μόνο φόρτιση.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Αυτοί είναι πολύ εντυπωσιακοί αριθμοί

και είναι λογικό να ελπίζει κάποιος πως το τελικό προϊόν θα μπορέσει είτε να ανταποκριθεί στον ανταγωνισμό είτε να τον ξεπεράσει, το 2020 όταν τελικά θα παρουσιαστεί. Μέχρι τότε, μπορούμε να θαυμάζουμε το πρωτότυπο e-tron GT, το οποίο είναι μια κρυμμένη ματιά στο μέλλον όχι μόνο της Audi, αλλά συνολικά του γερμανικού ομίλου.

Φυσικά, υπάρχει και ο σχεδιαστής Aksyonov Nikita, ο οποίος πρόσφατα κατέστησε το τετράθυρο EV ως Spyder, Coupe και Wagon. Ενώ οι εκδόσεις Spyder και Coupe μοιάζουν περισσότερο με δοκιμαστικό σωλήνα, ένα ελαφρώς πιο πρακτικό e-tron GT μπορεί να έχει νόημα κάποια στιγμή στο μέλλον. Εξάλλου, η Porsche δεν έκανε κάτι παρόμοιο στην Panamera με την Sport Turismo; Μετέτρεψε ένα σπορ και πολυτελές τετράθυρο σε wagon.

Keywords
Τυχαία Θέματα