Σχεδόν 1.000 χλμ. αυτονομίας με τις νέες μπαταρίες

12:47 5/4/2019 - Πηγή: NewsAuto

Η καινοτομία μιας εταιρείας υπόσχεται αυτονομία σχεδόν 1.000 χιλιομέτρων για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με νέου τύπου μπαταρίες.

Μια νέα ανακάλυψη στις μπαταρίες που χρησιμοποιούνται από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, θα απογειώσει την αυτονομία στα 965 χιλιόμετρα σύμφωνα με την εταιρεία Innolith AG. Το αντικείμενο της έρευνας από τη συγκεκριμένη εταιρεία, είναι

η εξέλιξη των συσσωρευτών που χρησιμοποιούνται από τα ηλεκτρικά και τα υβριδικά αυτοκίνητα. Οι τελευταίες εξελίξεις που έχουν ανακοινωθεί από την εταιρεία, κάνουν λόγο για μεγάλη βελτίωση αναφορικά με το χρόνο επαναφόρτισης αλλά και ιδιαίτερη «συμπίεση» του κόστους παραγωγής, με όλα τα ευεργετικά οφέλη στην αγορά των ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι μπαταρίες που εξελίσσονται δεν θα περιλαμβάνουν ορισμένα «εξωτικά» και συνεπώς, πανάκριβα υλικά για την κατασκευή τους, οπότε στο άμεσο μέλλον θα υπάρχει και σημαντική μείωση του κόστους στην παραγωγή των αυτοκινήτων αλλά και στη λιανική τους τιμή. Η Innolith AG υποστηρίζει πως έχει καταθέσει αιτήσεις για την κατοχύρωση των πατεντών που έχει στην πορεία της έρευνας και πως σύντομα θα έχουμε χειροπιαστές αποδείξεις για όσα ισχυρίζεται.

The post Σχεδόν 1.000 χλμ. αυτονομίας με τις νέες μπαταρίες appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα