Πρωτότυπο Nissan Titan Surfcamp για τους λάτρεις του surf!

Η Nissan Αμερικής συνεχίζει με τις παρουσιάσεις ακραίων αλλά γουστόζικων μοναδικών εκδόσεων των SUV και pick up μοντέλων της. Αυτή την φορά δημιούργησε το ονειρικό για τους λάτρεις του surf και της παραλίας Titan Surfcamp, ό,τι πρέπει για διακοπές.
ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Το συγκεκριμένο μοναδικό project

ξεκίνησε τη ζωή του ως ένα pick up Titan “XD Midnight Edition ” και μετετράπη σε αυτή αυτή την “όαση” της παραλίας, όπως το αποκαλεί χαρακτηριστικά η Nissan, με έμπνευση τα pick up φορτηγάκια των 10ετιών του ’60 και ’70.

Το γαλάζιο χρώμα και τα ξεχωριστά γραφικά είναι ίσως από τις λίγες φορές που δεν κάνουν κάνουν ένα όχημα να ξεχωρίζει, απλά συνεισφέρουν στην μοναδικότητά του. Εκείνα που κάνουν το Surfcamp τόσο ποθητό είναι όλα τα καλούδια με τα οποία έχει εξοπλίσει η ιαπωνική εταιρία το project της που το κάνουν την χαρά του κατασκηνωτή.

Το ντουζ που ζεσταίνει το νερό με ηλιακή ενέργεια, η σκηνή στην οροφή, οι τέντες που μπορεί να ανοίξει κανείς και να μεγαλώσει την προσφερόμενη σκιά, το ψυγείο, τα καλάμια ψαρέματος, αλλά και οι σανίδες για surf και paddling είναι τα πιο ενδιαφέροντα μέρη του εξοπλισμού αυτού του project που έχει εξοπλιστεί παράλληλα και με κατάλληλα ελαστικά Nitto Ridge Grappler για κίνηση στην άμμο αλλά και με κιτ ψηλώματος της ανάρτησης από την ICON, από την οποία προέρχονται και οι ζάντες.

Τα βαρέως τύπου πατάκια στο εσωτερικό και τα καθίσματα με επενδύσεις που θυμίζουν καταδυτικές στολές συμπληρώνουν την εικόνα στο εσωτερικό.

Δείτε και το ακόλουθο σύντομο βίντεο της Nissan για την τελευταίο και πολύ επίκαιρο, λόγω διακοπών, Titan Surfcamp.

Keywords
Τυχαία Θέματα