Πρώτη γεύση από το νέο Lada Niva

Η Lada αποκάλυψε το πρωτότυπο 4×4 Vision, που αποτελεί προάγγελο της νέας γενιάς του θρυλικού Niva!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει οι πιστοί αναγνώστες μας, η Lada έχει μπει σε μία νέα εποχή και το δημιούργημα του Steve Mattin το αποδεικνύει.

Άσχετα αν είναι δεδομένο πως το SUV

που θα μπει στην παραγωγή, όσο κι αν βασίζεται σε αυτό εντυπωσιακό σχέδιο, θα είναι πολύ πιο χαμηλών τόνων.

Τι μας έδειξε λοιπόν η ρώσικη εταιρεία; Ένα εντυπωσιακό ογκώδες SUV που χαρακτηρίζεται από τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας με το σχήματος Χ πρόσθιο μέρος. Πατάει σε τεράστιους τροχούς 21 ιντσών και παρότι καλαίσθητο, θυμίζει ατρόμητο τανκ!

Το μήκους 4.2 μέτρων Lada 4×4 Vision διαθέτει μεταλλικά στοιχεία (στη βάση των θυρών και των προφυλακτήρων) και προστατευτικά πλαστικά που τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα, καθώς και ράγες οροφής. Σε σχήμα X είναι και τα ιδιαίτερα πίσω φωτιστικά σώματα.

Εξίσου μοντέρνο – ίσως και υπερβολικά μοντέρνο- είναι το εσωτερικό του. Με έντονα χρώματα αφού το μάτι τραβάει το πορτοκαλί που κάνει αντίθεση με το γκρι και το μαύρο, ψηφιακό πίνακα οργάνων, μεγάλη οθόνη στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας που έχει μεγάλους κάθετους αεραγωγούς στις άκρες του, τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι και εντυπωσιακή πανοραμική οροφή.

Η Lada δεν είπε τίποτα σχετικά με κινητήριο σύνολο, ούτε παραδέχεται πως αυτό το concept SUV αποτελεί τη ‘βάση’ για το νέο Niva.

«Προετοιμάζουμε το μέλλον της Lada. Με το 4×4 Vision, επιδεικνύουμε τις δυνατότητές μας σχετικά με ένα ξεχωριστό, εκφραστικό, τολμηρό και ενεργητικό σχεδιαστικά SUV, που αντλεί έμπνευση από το θρυλικό Niva», είπε ο Mattin.

Δείτε την αποκάλυψη του 4×4 Vision στο video που ακολουθεί…

Keywords
Τυχαία Θέματα