Ποια φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του Maxim;

Το μοντέλο Yana Vozharovskaya είναι μόλις 22 ετών και σπουδάζει στη σχολή σχεδιαστών εσωτερικού χώρου από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Εκτός από τις σπουδές της όμως ασχολείται και με το μόντελινγκ με επιτυχία.

Αυτόν τον μήνα φιλοξενείται στο περιοδικού Maxim της Αυστραλίας ως το κορίτσι με το μαγιό της χρονιάς 2018, που κάνει απίστευτο ντεμπούτο. Οι φωτογραφίες της είναι του γνωστού Richard Mamando, και την συνέντευξη την παραχώρησε στον Santi Pintado. Ποιος όμως κοιτάζει τα ψηλά γράμματα όταν τα μάτια λένε όλη την

αλήθεια;

Στην συνέντευξη που παραχώρησε είπε ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βλέπω τον εαυτό μου στο εξώφυλλο της MAXIM Australia. Αυτή είναι η πρώτη μου φωτογράφηση για το περιοδικό, και φυσικά είμαι εκστασιασμένη που είχα μια τέτοια ευκαιρία.Το καλύτερο πλεονέκτημά μου είναι το σώμα μου – χάρη στο DNA και την λεπτή μέση, τα στρογγυλεμένα οπίσθια μου και τα μακρά, ίσια πόδια.

Είναι ακόμη στην αρχή της καριέρας της και έχει όλο τον χρόνο μπροστά της να εξελιχθεί κι άλλο. Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Keywords
Τυχαία Θέματα