Πρόγευση σπέσιαλ εκδόσεων του Jeep Wrangler

Κάθε χρόνο το Πάσχα εορτάζεται… διαφορετικά από τους λάτρεις της Jeep καθώς στη Μοαμπ της Γιούτα, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, διεξάγεται το περίφημο «Easter Jeep Safari»!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Πρόκειται για μία σειρά εκδηλώσεων, που απλώνονται σε εννέα ημέρες και περιλαμβάνουν άφθονη περιπέτεια εκτός δρόμου (δείτε περισσότερα σχετικά πατώντας εδώ). Παραδοσιακά, εκεί η Jeep

παρουσιάζει ειδικές εκδόσεις μοντέλων της και φέτος δεν θα μπορούσε να σπάσει αυτή η παράδοση.

Έδωσε λοιπόν δύο teaser φωτογραφίες στη δημοσιότητα, που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η κεντρική φωτογραφία του άρθρου αφορά στο Jeepster, που έχει εξωτερική διχρωμία, ελαστικά για δύσκολες αποστολές και μία ρεζέρβα στη θέση των πίσω καθισμάτων.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη δεύτερη εικόνα που δείχνει λιγότερα αλλά αφορά και πάλι σκληρό χαρακτήρα. Κι εδώ τα ελαστικά είναι για εκτός δρόμου δοκιμασίες, βλέπουμε αεραγωγό στο καπό ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι LED.

Δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερα σχετικά αλλά το Πάσχα πλησιάζει και τότε θα μάθουμε περισσότερα σχετικά με αυτά τα δύο σπέσιαλ μοντέλα που βασίζονται στη νέα γενιά του Wrangler.

Keywords
Τυχαία Θέματα